smth
93 of 365 jeb - ēst-dzert-gulēt-lasīt grāmatu 
3rd-Apr-2014 07:22 pm

20140403
It kā bija doma kaut kur aizvelties, jo diena ta saulaina bija, bet viss beidzās ar gulēšanu, grāmatas lasīšanu un no-nekā gatavošanu. Miegs bija labs! :) Pirms darba atsākšanas taču vajag izgulēties! :D
Grāmata strauji tuvojas noslēgumam. Un ar katru lapu kļūst aizvien interesantāk! Tagad mēģinu izskaitļot, kurš tad to akmeni nospēra! :)
Un no-nekā mājās uztapa ķirbju biezeņzupa, laša steiki ar dārzeņiem cepti follijā un biezpiena sacepums ar daudz rozīnēm, aprikozēm un āboliem! :) Izrādījās, ka visas sastāvdaļas ir vai nu ledusskapī, vai nu saldētavā, vai nu maisā. ;) Tā teikt - vēderprieki! :) Un kārtējo reizi secinu, ka labi vien ir, ka tiek veidoti krājumi. Kā vakar ar [info]le_minga runājām - mēs dzīvojam kā mūsu vecāki un vecvecāki - veidojam krājumus. Bet, šī bija kārtējā reize, kad saprotu, ka labi vien ir, jo tas atsevišķos brīžos ir ļoti, ļoti, ļoti noderīgi! :)
Eh.. tāda laba, mierīga diena divatā sanāca.. Pēdējā pirms pirmās darba dienas. Un šobrīd apsveru uzrakstīt iesniegumu par vēl divām nedēļām atvaļinājuma pēc piecām nedēļām - maijā. Tad jau visi dārzi būs apkopjami, tad būs siltāks (iespējams).. un man ļoti patīk atvaļinājumi! :)
Comments 
3rd-Apr-2014 09:12 pm
Hehe :) bagātīgs ledusskapis :D

/es gan biju bodē, bet no iepirktā tikai zaļumi piedalījāš vakariņās, kas atkal tapa no 'kad ledusskapī nekā nav"... mums šoreiz po prostomu - jaunie kartupeļi ar dillēm + biezpiens ar zaļumiem + siļķe :D pilnīgi prasti un vienkārši, bet tā karpeļu smarža vien - mmm - atspēkoja visu :)/
3rd-Apr-2014 10:10 pm
Oi, šis ir labs un klasisks salikums.. :) Atkal siekalu pilna mute! :D
This page was loaded May 8th 2024, 10:59 pm GMT.