smth
Commenting To 
30th-Mar-2014 05:36 pm - 88 un 89 no 365.. jeb divas brīvdienas
20140329

20140330

Tā kā vakar vakarā bija jādodas uz Океан Ельзи koncertu, tad skaidrs bija, ka gana ātri jāsakrāmējas ir un jādodas Rīgas virzienā. Tomēr.. tomēr ne viss tik vienkārši bija.
No rīta pamodos, jo vecāki dikti rosīgi bija..Beidzot govs bija nolēmusi lais pasaulē savu bērnu. :) Līdz ar to tā mana savākšanās tika nedaudz nobīdīta...
Atpakaļceļu izvēlējos pa šo Daugavas pusi, iebraucot gan Sātys veikaliņā, gan Liepkalnos. Abi joprojām patīk! :) Un garšo joprojām labi! :) Dikti sen nebija būts ne vienā, ne otrā. Bet, tā kā pilnīgi noteikti bija skaidrs, ka nekāda vakariņu gatavošana vakar nesanāks, tad iebraukšana abos veikalos bija liels pluss.
Priecēja, ka satiksme Rīgas virzienā vakar nebija pārāk intensīva. Priecēja, ka auto bija kur nolikt pie mājas. Priecēja, ka kaķis nekādus nedarbus manā prombūtnes laikā nebija sastrādājis. :)
Bet, nu jā - ilga gurķošanās un atpūta nesanāca, jo.. jo bija jāpošas uz koncertu. Ja godīgi, ļoti patika. Vienas dziesmas, kas ārkārtīgi patīk, gan pietrūka, tomēr.. tomēr prieks, ka visas pārējās, kas iet pie sirds, tika nospēlētas. Jāatzīst, ka bija daži mirkļi, kad publika nedaudz kaitināja, bet.. tur neko nevar darīt. Kopumā - esam dikti apmierināti ar koncertu! :) Turklāt pati pamanīju, ka gan koncerta laikā, gan pēc tam, dikti gribējās daudz smaidīt, jo pozitīvu emociju lādiņš bija saņemts! :)
Ar visu koncertu un krāmēšanos pa māju, vakar sanāca ļoti vēlu aiziet gulēt (pēc jaunā laika jau pēc diviem), līdz ar to miegs no rīta virsū mācās kā briesma. Pie vecākiem arī īsti izgulēties neizdevās, jo viņi jau sāk kursēt pa māju ap pieciem rīta, bet pēc tam, kad viņi ir prom, man logos sāk spīdēt rīta saule :) Tāpēc arī šodien lielā gulēšana līdz pusdienslaikam. :)
Pēc tam nolēmu beidzot kaut ko atbildēt par kāzām. Nosūtīju iepriekšējos darbus, lai jaunieši paši domā, kā ir. Pati gan sāku sliekties, ka varbūt tomēr pateikt - jā. :)Bet nu.. sagaidīšu, ko viņi teiks. ;)
Tā kā sanāca krāmēties ar bildēm, tad visu atlikušo laiku, līdz pat šim brīdim, virināju visus savus bilžu folderus. Daudz dažādu mirkļu un vietu, un cilvēku... un emociju līdz ar to daudz. Sen nebiju tā piesēdusi pie bildēm.
Nu, ko.. vēl nedaudz pie bildēm atgriezīšos un tad.. un tad jau jāsāk gatavot vakariņas, jo viens otrs pēc inventūras ieradīsies beigts un izsalcis. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 3rd 2024, 10:47 am GMT.