smth
Commenting To 
4th-Mar-2014 07:36 pm - 63 no 365 jeb sakārojās ko saldu
20140304

Jau pāris dienas izjūtu nenormālu kāri apēst ko saldu. Kārais zobs kliedz un kliedz. Šodien, ejot no angļu valodas, nolēmu, ka tā kā ir algas diena, tad nu beidzot var sevi palutināt ar kādu našķīti. Pastaigāju gar kūkām, tortēm, maizītēm, līdz beidzot ieraudzīju jaukas kastītes ar uzrakstiem, ka tie ir veselīgi našķi. Protams, ka man jau vienmēr gribas kaut ko jaunu pagaršot. Un, ja godīgi, tiešām jāatzīst, ka šis našķis man dikti patika! :) Šķiet, ka pārējos arī pagaršošu un šos atkal nopirkšu! :)
Bet, ja nopietni, tad šīs dienas bilde varētu būt darba un angļu valodas sajaukums. Stresoju pirms angļu valodas eksāmena.. darbā arī ir ko ņemties saistībā ar instrukciju. Bet to visu negribu fotografēt.
Varētu nobildēt asiņojošo degunu, jo beidzot esmu līdz šai iesnu stadijai nonākusi.
Varētu nobildēt to, ka mīļotajam sākās latviešu valodas kursi, bet to arī negribu bildēt.
Vai ari to, ka visu dienu ik pa brīdi iemetu aci book depository un iepērku pa grāmatiņai. Jau piecas ir nopirktas! :)
Un arī savu rīta aizgulēšanos varētu bildēt..
Un to, ka sakreņķējos par to, ka atvaļinājums pagarinās par 2 darba dienām, bet sākas dienu vēlāk, nekā plānoju, jo jādodas mācībās.. Līdz ar to sanāk, ka pēdējā pilnvērtīgā darba diena ir 12.marts, bet atgriežos darbā 4.aprīlī. Un ar visu to, ka sanāk ka 2,5 nedēļas esmu reāli atvaļinājumā, man joprojām paliek liels uzkrājums..Kad es to visu pagūšu izmantot? Nezinu. Nekādi nespēju tikt līdzi tam atvaļinājuma uzkrājumam..Citi priecātos, bet mani tā atvaļinājumu nasta sāk mocīt.. :(
Labāk lai ir našķītis, kas iepriecināja manu kāro zobu un bija labs dienas noslēgums! ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 12:20 pm GMT.