smth
Replying To 
26th-Feb-2014 08:50 pm - Re: vai cik populāra tēma :D
nju, ja skrien LĒNI, tad var jau arī skiret, man šķiet, ja vien cilvēks nav tiešām pēdējos gadus pavadījis TIKAI dīvānā.. :D
Galvenais to visu darīt lēni un tad jau pēc sajūtām, ja nav aizelšanās, tad var tik tipināt tālāk.
Un ar kompāniju gan ir tā, ka tempi mēdz būt ĻOTI atšķirīgi. Arī absolūti netrenētiem cilvēkiem vai it kā vienādi daudz/maz skrienošiem cilvēkiem. Tad var sanākt pielāgoties, kas dažkārt mēdz būt baigi nogurdinoši.. Man kursabiedrene tik pāris kg par mani smagāka, skrien krietni senāk un krietni vairāk par mani, bet man anyay iet daudz ātrāk..
Tempu gan kontrolēt Tev pareizi ir teikuši - tāpat vieglam treniņam vislabāk tāds temps, kur var sarunāties īpaši neaizelšoties.
Es motivācijai kilometriem un statistikai par ātrumiem/lēnumiem izmantoju to pašu Endomondo - sazīmēju ar roku, cik skriets un pierakstu laiku.. (Bet ir jau arī smārtfouniem aplikācija - tik GPS signāls jānoķer). Tad vismaz var saprast, ar kuru cilvēku ir vērts mēģināt kopā skriet, ar ko nav vērts, jo otrs dabūs manis dēļ vilkties.. Bet tas jau laikam subjektīvi. Man vnk ir ļoti šaurs ātrums, kurā skrienot jūtos ērti - lēnāk pat bieži ir grūtāk un ātrāk kā optimālais temps fiziski nespēju..
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 7th 2024, 10:40 pm GMT.