smth
Commenting To 
13th-Feb-2014 08:46 pm - 44 no 365...atkal darbs, bet meklēju prieku..
20140213

Atkal diena pagāja darba zīmē. No rīta ar jūrniekiem tikšanās, tad darbošanās ar visādiem dokumentiem, gan tādiem, ko pašai jāgatavo, gan to, ko atsūtīja saskaņošanai.
Galvā riktīgs ķīselis no lielā dažādās informācijas apjoma.
No rīta domāju, ka uz angļu valodu neiešu, jo ir gana daudz ko darīt, bet pēc tam padomāju un sapratu, ka eksāmens ta man būs vienalga jākārto, līdz ar to, ja citi iet, tad kāpēc man ir jāziedo savas mācības? Nospļāvos uz to, ka šodien tests (par ko gan uzzināju tikai divas stundas pirms testa, jo divās pēdējās nodarbībās nebiju) un aizgāju, kā smējos, izvēdināt galvu. Ja godīgi, bija vērts aiziet, jo praktizēšanās visās tajās gramatiskajās formās ir vajadzīga.
Ejot mājās no angļu valodas, aizdomājos, ko tad šodien ielikt kā dienas bildi. Darbu bairs negribu trešo dienu pēc kārtas. Jo patiesībā darbu varētu likt 5 dienas nedēļā - galds šitā, galds tā, dokumentu kaudz šitā, dokumentu kaudze tā. Bet.. es tā negribu.
Tāpēc šodien dienas bilde ir saldas vakara mirklis, kad tapa kakao, ko mierīgi, ieslīgusi dīvānā, var izdzert. Un iestājās iekšējais miers. Kakao kaut kā nomierināja sakarsušo prātu. Vajadzēja varbūt jau vakar to iedzert, būtu mazāka cepšanās un labāks miegs, bet.. to ko neizdarīji vakar, var izdarīt šodien! :D
Un vēl viena lieta, šodien noprecizēju - cik tad man īsti ir atvaļinājums. Izrādās, ka mans aprēķins - 6 darba dienas + 4 nedēļas + 6 darba dienas + 4 nedēļas + 5 vai 6 darba dienas + 1 nedēļa jau par 2014.nopelnīta, ir pareizs. Nu, ko.. jāapskatās, kad ir angļu valodas eksāmens martā un jāpaņem vismaz tās 6 darba dienas. Aprīlī-maijā dārziem pāris nedēļas. Jūnijā Romā pēc komandējuma nedēļa būtu vajadzīga un vēl varbūt kāda. Un jūlijā es arī gribu pāris nedēļas.. Vārdu sakot, pa nedēļas nogali uzzīmēšu sev atvaļinājumu izmantošanu grafiku.
Eh..vēl rītdiena un tad jau brīvdienas atkal ir atlidojušas klāt! Rīt divām meitenēm sakam "uz redzi!". Elīnīte dodas mazuļu gaidīšanas atvaļinājumā, bet Olga pārceļas pie I. Tā ka rīt būs tāda nedaudz skumjāka pasēdēšana. Bet abām meitenēm tiešām var novēlēt veiksmi jaunajos ceļos! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:05 am GMT.