smth
41 no 365 jeb ko gan sievietei citu vajag? :D 
10th-Feb-2014 10:14 pm

20140210

Šoreiz reportāža nevis no salona, bet gan no mājas lapas :D Pašai bija liels pārsteigums, kad nācās maksāt.. :) Izrādās, ka šajā mēnesī, krāsojot matus, nogriež tos par velti. :) Tiešām patīkams pārsteigums. Un joprojām patīk apmeklēt frizieri.. Pāris stundas svētlaimes - mati tiek čubināti, miers apkārt un var palasīt kādu žurnālu, vienkārši neko nedomāt vai nezinu, vēl ko var darīt. ;)Un patīk arī rezultāts. Patīk to, kā nokrāsots, patīk tas, kā nogriezts un patīk tas, ka frizierīte kopā ar mani smaida, kad redz rezultātu! :)
Tiešām vakars bija patīkams.
Daudz domāju joprojām par to, kā aiziet un parunāt ar Inetu par iespēju man kaut ko mainīt savā dzīvē. Pašai saprast, kāpēc es to daru. Iekšēji, vismaz šobrīd, ir sajūta, ka nedaudz par ilgu es esmu šeit. Jā, man ļoti patīk šī joma, šis darbs, bet.. esmu pazaudējusi kaut kādu aizrautību. Varbūt pārāk daudz piekasos un pārāk daudz man nepatīk kādi sīkumi. Varbūt ir ievilkusi rutīna.. Nezinu. Varbūt tiešām uz kādu gadu-diviem man jāpamaina darbošanās joma, lai atkal spētu visu nedaudz savādāk turpināt.
Visu laiku līdz šim domāju, ka gadījumā, ja izlemšu kādreiz kaut kur doties prom, viņš teiks, ka nevar atstāt to, kas ir šeit. Bet.. šādu atbalstu un piekrišanu braukt, nebiju gaidījusi. Tāpēc laikam ir vēl vieglāk sākt par to visu domāt..
Protams, neviens man neko nav solījis, bet.. bet parunāt taču es varu. Ja ir iespēja, tad padomās vairāk, ja nav, tad vismaz būšu darījusi zināmu savu interesi un vēlmi.
Comments 
10th-Feb-2014 11:28 pm
parunāt noteikti vajag:)))

/ pie firziera neesmu bijusi mmm... gadus 3 un mēnešus 4:)D
10th-Feb-2014 11:35 pm
Nu, es to arī saprotu, ka vajag. Saprotu, ka manī šobrīd tiek naudas izteiksmē gana daudz likts ar mācību starpniecību, līdz ar to nepareizi būtu pacelt cepuri un vienkārši aiziet. Tāpēc arī sāku domāt par to, ka palikt darba vietas ietvaros, bet kaut uz brīdi pamainīt tiešo nodarbi.

Bet par firzētavu.. Laikam man tā ir tāda kā meditēšanas vieta reizi 5-7 nedēļās. :) Man jau bērnībā patika, kad mamma ķimerējās ar maniem matiem. un šobrīd patīk tieši šis mirklis, kad tiek ķemmēti un mazgāti mati.. un galvas masāža...mmmm... ;)
This page was loaded Oct 7th 2024, 10:33 pm GMT.