smth
auto 
25th-Jan-2014 01:49 pm
Tētis auto divas dienas centās iedarbināt. Beigās piešķīla.
Mīļotais šodien savējo nespēja dabūt pie dzīvības.
Manējā dūdiņa pēc 6 dienu stāvēšanās šajā salā ar pirmo reizi sāka rūkt un dūkt. Pasildīju un aizgāju dzert kafiju. :) Pēc tam laikam jāizmet kāds loks.
Bet vispār - viss kā parasti brīvdienās - guļu ilgi, ilgi. Un rīts man izvēršās garš, garš..līdz pat pēcpusdienai! :)
Comments 
25th-Jan-2014 08:12 pm
Izmet gan tādu palielāku, lai akumulators spēku atgūst.
Vispār, jauks rīts, lai laiskotos - iekšā silti, ārā smuki saulīte spīd :)
25th-Jan-2014 08:14 pm
Nu, es jau nespēju ar maziem lokiem. :) Pagājušo svētdien sanāca loks uz 210 km. Tētis jau smejas, ka trakam sunim 200 km nav nekāds attālums. :D
Tagad sēžu un skatos kartē, kurp rīt varētu izbraukt. Gribas kādu citu, nevis ierastās takas, izbraukt. ;)
25th-Jan-2014 08:18 pm
Kāreiz labs loka izmērs.
Jāņem fotoaparāts zobos un aidā pa mazajiem grants ceļiem (ja tādi ir tuvumā), būs interesanti.
25th-Jan-2014 08:21 pm
Nu, es te Pierīgu diezgan pamatīgi esmu izbraukājusi, lai gan ir virkne balto plankumu. :D Ja brauc ar mērķi "pavazāties", tad jau vienmēr fotoaparāts ir līdzi. Un tiešām, piekrītu Tev - galvenais tikt projām no lielajām šosejām, jo tur var satikt tik daudz brīnumainu vietu un lietu. :)
25th-Jan-2014 10:12 pm
Tos pašu 200+ var jau bišķi tālāk savākt.
Šādā laikā pats visticamāk, ja auto neremontētos, brauktu:
# Uz Mērsragu caur visiem jūrmalciemiem un Enguri (sasalusī jūra, Lapmežciema pālīši, Engures osta, ezers), pēc tam pa grantenēm Tukuma vai Kandavas virzienā + klasika Vecmokas un Jaunmokas;
# Uz Dobeles pusi (var gan caur Jelgavu, gan no Liepājas šosejas puses), pēc tam var pa mazajiem ceļiem Tērvetes virzienā, var pieķert Žagari, pēc tam atpakaļ caur Eleju;
# Ērgļu virziens caur Kangariem vai pa jauno Maskaveni, Ērgļu pusē jau visas iespējas izpausties pa mazajiem celiņiem Gaiziņa apkārtnē un ne tikai.

Jā, mazajos celiņos daudz kas jauks, ko lielās šosejas nepiedāvā, mēdz parādīties. Pag. nedēļas nogalē, piemēram, piezīmēju sev vairākus skaistus ozolus starp Lēdurgu un Aijažiem, kā arī, ja nemaldos, Jumpravmuižā, kuri varētu labi izskatīties sniega segā vai apsarmojuši.
26th-Jan-2014 12:29 am
Mērsrags, Kaltene agrāk bija viens no iemīļotākajiem maršrutiem. Nezinu, kāpēc, bet turp varēju braukt bez maz vai katru nedēļu. Atpakaļceļi tiešām bija caur Tukumu vai Kandavu. :)
Uz Dobeles pusi arī diezgan daudz ir braukts. ;) Tiesa, Žagare ir kaut kā palikusi neizbraukta :D
Ērgļu virziens šobrīd ir vismazāk izpētīts - laikam reizes 2-3 esmu tajā virzienā devusies. Patiesībā tas ir viens no variantiem, ko varētu izbraukt! Laba ideja!

Tevis minētais virziens ir patiesībā diezgan gleznains. Vairāk gan tur sanācis braukt siltajos gada mēnešos, bet ziemā ar sniegu tur varētu būt dikti jauki! :)
Vispār pašai ir doma pacelt augšā to dažu auto-foto-orientešanās posmu maršrutu materiālus, kuros piedalījāmies un paskatīties, kurp atkal varētu aizbraukt. Daudz kam toreiz nācās paskriet garām. Turklāt man pašai vairāk sanāca ar degunu kartē bakstīties, nevis apkārt skatīties. ;)
26th-Jan-2014 06:30 am
Lai izdodās, neatkarīgi no tā, kuru pusi izvēlēsies!

P.S. Ērgļu puse http://klab.lv/users/scope/215157.html tik rudenī un pa apakšu, ne Kangariem :)
26th-Jan-2014 01:21 pm
Bildes iedvesmo doties ceļā! :) Tiešām foršas! :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:25 am GMT.