| Dīgsti jau otro nedēļu tiek ēsti. Šauju klāt gadrīz visam, un nespēju izšķirties, kas labāk garšo - kreses, brokoļi, rukola vai zirņi. ;) Dzērveņu-ķiploku-medus brūvējums katru vakaru tiek ēsts. Nu, un, ka smaržoju pēc ķiplokiem. Galvenais, ka imūnsistēmai prieks. :) Atkal atgriezos pie linsēklu eļļas lietošanas. Kopš bērnības patīk sagriezt nedaudz sīpolu, uzliet eļļū un ar maizi to visu ēst. ;) Mammas mamma tā mammas bērnībā darīja. Tā arī es tagad daru. :) Smilstērkšķu sulu atkal atsākšu dzert rīt no rīta. Atceroties iepriekšējās reizēs labos rezultātus - viennozīmīgi ir laiks! :) Vispār...šogad neparasti agri sāku gaidīt bālo un izstīdzējušo pavasara laiku. ;) |