smth
pirmā šī gada svētdiena 
5th-Jan-2014 11:33 pm
Šodien pirmo reizi aizbraucu līdz lielveikalam šajā gadā. Brālis palūdza nopirkt pāris pufus, kur bērnu mantas glabāt. Nopirku ar`. Un šo to no mēbelēm paskatījos sev. Zinu aptuveni, ko gribu, bet.. bet neatradu tieši tādu, kā gribas. Bet nekas. Galvenais ir veikt izpēti un tad jau varēs iepirkt. Sasmaidījos, kad uz manu jautājumu, kādās EUR monētās maksāt labāk, kasiere godīgi atbildēja, ka viņiem iztrūkstot 2 centu monētas. :) Dažas iedevu viņai, lai ir. Un saņēmu savas pirmās latviešu EUR monētas. :) Nē, nu smukas, jau smukas. :)
Pārtikas veikals patīkami tukšs bija. Bet nepierasti ir maksāt it kā vairāk, nekā līdz šim.
Šodien pirmo reizi šajā gadā mājās uzcepu maizi. Gada beigās Graudaspēkā biju iepirkusi vairākus maisījumus, tāpēc šobrīd vēl varēju izvēlēties, kādu cept. Uzcepu tomātu-bazilika maizi. Sanāca ļoti, ļoti, ļoti labi. Pēdējās reizes bieži "iekrita" maize, tāpēc zuda prieks jau cept. Bet pēc šī cepiena, atkal ir prieks un vēlme.
Un vēl šodien pirmo reizi šajā gadā devāmies pastaigāt uz Vecrīgu. Tas nekas, ka nedaudz sākumā līņāja. Tomēr bija labi tā izmest pāris loku pa vecpilsētu. Dažas no egļu ceļa eglēm vēl izdevās ieraudzīt. Laikam pēdējā kļuva par vismīļāko - eglīte zem lietussarga. ;)
Emocijas šodien bija daudz un dažādas. Diametrāli pretējas. Tomēr gulēt eju ar labām domām. Un tad ir pats galvenais.
This page was loaded May 2nd 2024, 9:51 pm GMT.