smth
home sweeeet home! 
5th-Dec-2013 11:44 am
Vakardiena bija nedaudz nogurdinoša, jo ap 11 izgāju no viesnīcas, bet mājās biju īsi pirms pusnakts.
Jā, mājās ir labi.. Tomēr...Man gribas atgriezties Grieķijā. Tas rāmais laika ritējums, bez liekas steigas, bet pelēkajām, nogurušajām sejām.. Zinu, ka Atēnas tagad mani drīzāk interesē kā "pārsēšanās" punkts. To, ko gribēju redzēt, redzēju. Tagad gribu salas redzēt! :) Viens ceļojums ir beidzies, bet gribas jau plānot nākamo. :) Jā, ja viss labi, tad jūnijā būs Roma, un tad atkal varētu paķert kādas papildus dienas Itālijā, lai vairāk apskatītu valsti. Šķiet, ka mazo plāno Itālijai varētu uzmest, gadījumam, ja viss ir labi un tiešām braucu. No vienas puses izdomāt plānu būs nedaudz sarežgītāk, nekā Atēnām, jo pilnīgi skaidrs, ka Romā gribētu palikt tikai tik daudz, cik tas nepieciešams darba vajadzībām, bet visa IT ir gana liela, lai dienās 4-5 apskatītu visu, ko gribas. Vārdu sakot, jāpaplāno, lai saprastu, ko un kā. Jo ir viena lieta, kas tiešām pēc šī brauciena uz Atēnām man ir skaidra. Jāazīst, ka tas plāniņš, ko uzmetu priekš Atēnām, tiešām lieti noderēja! Tā nu būs vien jāpiesēž atkal pie izpētes darbiem attiecībā uz IT! :))
Turklāt vēl mums te ar brāli bija ideja par Austriju ar auto. Jāpārrunā ar viņu, vai tas paliek spēkā. Bet tur jau aptuveni pašiem bija skaidrs maršruts un dienu skaits. Tēta dzimšanas dienā satiksimies, un tad jau varēsim šo pārrunāt arī.
Khe...secinājums ir viens - ceļojumu nekad nav par daudz! :)Un tiklīdz viens beidzas, ir jāsāk domāt par citu!
Bet vispār.. drūmi tie laika apstākļi šeit. Lai arī vakar Atēnās bija tikai +9 un lija lietus, tomēr.. tomēr lapu esamība kokos nerada tik drūmu sajūtu, kāda ir šeit... Varbūt tiešām tas, ka nav sniega, padara vēl drūmāku to bildi aiz loga.. Nezinu. Bet nekas! Jau decembra pirmā dekāde ir pusē un drīz Ziemassvētki, un tad jau saule sāks atgriezties! :)
Comments 
5th-Dec-2013 12:56 pm
:) vispār jau tā forši, ka var paņemt kādas dienas klāt
5th-Dec-2013 12:57 pm
Agrāk tā nedarīju, bet tagad sapratu, ka tas ir variants, kā sevi iepriecināt, redzēt ko vairāk un.. arī atvaļinājumu pavadīt - apvienot darbu ar izklaidi! :)
This page was loaded Apr 25th 2024, 12:45 pm GMT.