smth
Commenting To 
3rd-Dec-2013 08:34 am - apjukums
Vairs nav nekādas nojēgas, kāda nedēļas diena ir šī. Zinu datumus, bet nespēju atcerēties nedēļas dienas.
Miegs šodien bija tāāāāds..Nu, bet, protams, ko gan citu var gaidīt, ja visa diena tāāāādās pastaigās pavadīta! :) Kājas šodien riktīgi sāp. Toties sapņi bija tāāādi! Likās, ka skatos krāsainu filmu. No rīta, kad pamodos, pie sevis vēl nosmēju, ka varbūt jāsāk rakstīt filmu scenārijus? :D Jo sapnis tiešām bija interesants, krāsains, spraigs. ;)
Šorīt pavēroju laika apstākļus aiz loga...Karogs Akropoles kalnā plīvo pamatīgi. Koki arī šupojas. Nu, jā šodiem mums te joprojām sola vēju ar ātrumu līdz 80 km/h. Bet, ja nelīst, tomēr laikam var aizbraukt līdz ostai un jūrai Pirejā. Vienu brīdi apsvēru domu vēl izbraukt ar hop-on/hop-off busu, bet.. labāk es pati savām kājām un ar metro. ;) Tā vismaz ieraugu kaut ko interesantu un varu pārvietoties sev vēlamajā ātrumā. Turklāt - vienas dienas metro biļete, ja nemaldos, maksā 4 euro, bet ho/ho buss, kurš kursē arī uz Pireju - 20. ;)
Vārdu sakot, dienas plāns ir atpūsties no skrējieniem pa muzejiem un lēnām sākt briest domai, ka beidzot jābrauc arī mājās.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 10:10 pm GMT.