smth
pirmā dienā atpakaļ apritē 
16th-Oct-2013 07:17 pm
Diena sanāca gana krāsaina un interesanta.
Rīts sākās pusseptiņos. Jutos pārsteigta, ka pati pamodos pirms modinātāja. Tas dikti iepriecināja.
Toties pēc 15 minūtēm Duksis iemanījās padarīt rītu neaizmirstamu. Kaut kāds skrienamais-lecamais kaķim piemetās un viņa... veikli šķērsojot visus šķērsļus devās tv virzienā. Leciens! Un.. tv lido, vāzes lido... Labi, ka stāvēju turpat un paguvu tv noķert. Vāzes gan skaļi krita uz grīdas. Kaķis kaut kā nebija piefiksējis, ka vecais tv jau vairākas nedēļas nav, ka nav vairs uz kā lekt, ka aiz tv tagad ir tukšums. Rezultāts - kaķim neizpratne purniņā, man dusmas. Labi, ka tikām cauri ar maziem zaudējumiem - viena stikla vāze, ko savulaik abas Lindas dāvināja (viena tagad Ķīnā, otra - Briselē). Izskatās, ka arī pulkstenis ir pagalam. Vēl neesmu ķērusies pie atdzīvināšanas darbiem, bet tad jau redzēs.
Pēc tam rīta kafija, duša un...uz darbu! Gāju satrauktu sirdi, jo nevar zināt kas būs un kā. Tomēr kopumā mierīgi un labi. Bija patīkams pārsteigums - kolēģi atcerējās, ka man ir bijusi dzimšanas diena un.. apsveica un dāvanu uzdāvināja..Tiešām patīkams pārsteigums. Bezgala mīļi.
Viss pārējais darbā..hmmz.. Nekādu pārmaiņu patiesībā. Nekas mani neparsteidza notikušajā un notiekošajā. Viss ir tieši tāpat.
Labi, ka nokārtoju visas lietas ar darbnespējas lapām. Tiesa, vēl būs jāprecizē pagājušā mēneša darba laika uzskaites tabele, bet tas nav nekas traks. Papīrus komandējumam sāku kārtot, jo pirmdiena nav aiz kalniem. Rīt beidzot aiziešu uz savu angļu valodu. Pirmo reizi. Citi jau centīgi pusotru mēnesi mācās, bet es tikai tagad pieslēgšos. Redzēs, kā būs.
Aizbraucu pie ārsta..Mjā.. analīzes saka, ka nekāda izklaide nebūs. Atkal antibiotikas. Vispirms viens kurss, tad pārtraukums. Tad otrs kurss... Tad skatīsimies, kā būs. Ja tas viss nelīdzēs, tad trešais kurss.. Un, ja tas nelīdzēs... Nē, labāk tik tālu nedomāšu. Domāšu, ka pietiks ar divām antibiotiku tūrēm.
Galvenais secinājums pēc ārsta apmeklējuma - imunitāte ir mans vājais posms. Gan bērnībā bija, gan arī tagad ir. Pat, ja jūtos labi, ir jādomā par to, kā palīdzēt savam ķermenītim. Labi, ka no laukiem atvedu medu, dzērvenes, ķiplokus. Jāvelk krājumi ārā un jāielieto regulāri. Pati pamanīju, ka pēdējā laikā dikti gribas visām tējām, ūdeņiem likt klāt citronu, lai gan ilgus gadus man tas riebās. Vārdu sakot, pievēršos savai imunitātei, kas pēc šīs trakās slimošanas jau ir krietni iedragāta.
Un vēl... es tak esmu īsteni тургеневская барышня, šī apzīmējuma nedeformētā izpratnē. Tā mēs šodien abas ar dakteri konstatējām. :)
Vārdu sakot - diena raiba. Tomēr priecē, ka vienīgais negatīvisma mirklis manī bija šorīt, kad kaķis to tv nolēma iekarot... Tomēr pēc pāris minūtēm jau biju atkal rāma un mierīga, un priecājos, ka viss ar tik maziem zaudējmiem beidzās.
Ceru, ka šo iekšējo mieru un cenšanos neieslīgt negatīvās domās un attieksmēs izdosies saglabāt pietiekami ilgi.
Comments 
16th-Oct-2013 07:46 pm
a kas tad Tev īsti ir? Sākuā teici, ka vīruss it kā. a vīrusam takš tās biotikas neizraksta..

Vnk man ar imunitāte ir konkrēti vājais posms, bet biotikas tak ir pret baktērijām, iekaisumiem, utt.. Pričom tur imunitāte? Vai arī es te kko smagi jaucu atkal? :D

Anyway - turies! Rakstīju jau savus eksperimentus: ķiploku var daudz dabūt iekšā sagriežot sīkos gabaliņos un liekot, piemēram, pie visādiem krējumiem, biezpieniem, u.tml - jau gataviem ēdieniem klāt uz šķīvja. Piena produkti bik nomāc to izteikto garšu, tāpēc var vairāk dabūt to ķiploku iekšā un kuņģi ar pēcāk nededzina...
16th-Oct-2013 07:56 pm
Nu, tas, ko izslimoju - infekciozai mononukleozei līdzīgs sindroms. :) Ar to tā kā tikām galā. Vismaz analīzes rāda, ka ar to jau viss gandrīz nonācis līdz finiša taisnei.

Tagad jau pie cita ārsta aizdevos un tur analīzes saka, ka ir iekaisums un visādi apakšīrnieki savairojušies organismā.. Jāārste tas iekaisumus tagad un jāsamazina apakšīrnieku skaits līdz normālajam pieļaujamajam. Līdz ar to arī ir tās antibiotikas.
A imunitāte te pri tom, ka viss labāk organismā negatīvais sāk vairoties tad, kad imunitāte sūdīgāka. Tā vismaz man daktere teica.
Turklāt arī tas tai slimibai līdzīgais sindroms krietni iesita pa imunitāti..

Ar ķiplokiem man ir labas attiecības. Tīri labi tos dabūt iekšā varu tīrā veidā - nu kādus 5-6 zobiņus. Ja dikti sagribas, vienkārši uzkožu nedaudz maizi un miers. Ķiploku smarža mani īpaši nekaitina - ja vakarā saēdas, tad līdz rītam vairs nav tik traki. :)
Bet Tava ieraksta pieredze gan jau arī nākotnē noderēs! :)
16th-Oct-2013 09:03 pm
Kaut kur dzirdēts tas nosaukums, bet nespēju atminēties, kādā sakarībā..
Nu jā rudenī noslimt diez kas nav - viss pa vasaru sakrātais vējā :/ Man izskatās, ka būs tāpat.
Varēsim abas rīt ķiplokus, medu, C vitamīnus utt., kamēr noriebsies :D
Tikai traki, ka tās antibiotikas tik daudz jārij - tās jau ar nekādā veidā neuzlabo imunitāti, jo noslaktē visas labās baktērijas..
16th-Oct-2013 09:16 pm
Nu, tieši tāpēc, jau jāpalīdz sev ar labumiem! :) Imunitātes stiprināšanu iesāku jau šodien! :D
Tikko noēdu trīs ķiploku zobiņus. Gardi! :) Grasos piekopt ikvakara ķiplokzobiņu apēšanu kā rituālu. Tā teikt regulāri neliels daudzums ir labāk, nekā vienā piegājienā visa galva! :D
No rīta būs medus karote enerģijai, bet to jau kādu brīdi tik un tā piekopju.
Ja godīgi, ar skaidru prātu saprātu, ka organisms tagad uz pilnu klapi signalizē, ka viss nav nemaz tik labi. Bet es tā mierīgu prātu to visu uztveru un saprotu, ka tikai saglabājot mieru, pozitīvu attieksmi un, ieviešot atsevišķas labi zināmas lietas kā rituālu katru dienu, viss ar mani būs labi.
To, ka man nav pārāk laba imunitāte, jau sen vajadzēja pašai saprast, jo bērnībā daudz slimoju. Pēdējās nedēļas laikā jau divi ārsti man vienu un to pašu saka, ka nav man šūpulī ārkārtīgi laba imunitāte ielikta, tāpēc ir jāpiedomā un jāpiestrādā pie tā nopietni. Līdz ar to - nekādas panikas un raižu - ij Tev, ij man viss izdosies. Galvenais, lai pašas ticam tam, ka tiešām izdosies.. Reizēm pašiedvesma spēj izdarīt brīnumlietas! :)

Bet antibiotikas.. tā tāda pārejoša lieta. Izdara savu netīro darbiņu un tad jau tikai japalīdz labajiem atjaunoties.
Būs viss labi! :)
17th-Oct-2013 08:10 am
imunitātei derētu kaut kas no šāda http://www.iherb.com/Colostrum
17th-Oct-2013 10:05 am
LV arī ir dabūnams?
17th-Oct-2013 10:10 am
bet par šo - homeopāte teica ka laba lieta
This page was loaded Oct 8th 2024, 9:38 am GMT.