smth
atkal konservēšanas lietas 
13th-Oct-2013 01:00 pm
Tie mоченые яблоки joprojām ir aktuāla lieta mūsmājās. Vajag rudzu miltus. Medus, sāls, cukurs ir. Āboli arī ieradušies.
Tā vien sanāk, ka milti ir vienīgā iztrūkstošā sastāvdaļa. Nez, parastajos rimveidīgajos tādi ir, vai nav? Līdz šim visādus ne-parastus miltus pirku Grauda spēkā. Vispār pēdējos mēnešus trīs-četrus neesmu mājās cepusi maizi, līdz ar to krietni sliktāk pārzinu veikalu miltu plauktus. Nezinu, kāpēc, esam atgriezušies pie Rankas maizes. Un vēl joprojām dikti garšo Rimi Alfas maize ar saulespuķu sēklām. Tomēr domāju, ka tiklīdz kļūs aukstāk, tā atkal sākšu cept mājās maizi, jo man ārkārtīgi patīk maizes un maizīšu smarža mājās. Tā mājīgi un patīkami tad ir...
Comments 
13th-Oct-2013 02:10 pm
Rimi ir un prismā ir , lielajā maximā ar var būt rudzu. Man pat mājās ir, kāda recepte?
13th-Oct-2013 02:12 pm
ok, skaidrs, tad sūtīšu uz veikalu, lai brauc un meklē! :)
Receptes šeit:
http://ovkuse.ru/recipes/mochenye-yabloki-recepty/ un http://www.gardenia.ru/pages/kulinar008.htm
This page was loaded May 3rd 2024, 2:03 am GMT.