smth
mazais prieciņš 
2nd-Jul-2013 07:22 pm
Gāju pirkt aizkarus mammai, jo gribam tomēr lēnā garā nomainīt tos dzīvoklī un arī mājā. Bet rezultātā no veikala izvēlos ar aizkariem gan man diviem logiem, gan mammai dzīvokļa lielajai istabai. :) Patīkami, ka pārdevēja bija gatava iedot atlaidīti lielajam aizkaram, jo rullī bija palicis nedaudz vairāk nekā metrs un es tomēr paņēmu arī to pie saviem sešiem metriem.. :)
Un pašai tagad riktīgs prieks. Ārkārtīgi patīk guļamistabas aizkars. Jau krietnu brīdi gribējās to nomainīt un tiešām patrāpījās tāds, kāds iet pie sirds - ziloņkaula krāsā, ar izšuvumu, diezgan pablīvs. Tieši tāds, kādu gribēju guļamistabā. Tagad ik pa brīdim staigāju un skatos te uz vienu, te uz otro aizkaru.
Ļoti ceru, ka mammai nopirktie aizkari arī patiks. Dikti raizējos, bet mamma teica, ka viņa zina, ka viņai patiks, jo es taču nepirktu tādu, kas man nepatiktu. Nu, jā, it kā tā jau ir. Tomēr..gaumes dažādas.
Un vēl.. paskatījos Dziesmu un deju svētku dienasgrāmatu un nosmēju, ka mazā Santa jau savā mazajā vecumā ir tv zvaigžņuks. :) Tā nu ir sanācis, ka brāļa deju kolektīvam seko līdzi ltv1. :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 5:11 pm GMT.