smth
Commenting To 
22nd-May-2013 02:51 pm - reizēm sliktajā var atrast arī ko labu
Ja nebūtu pievīlusi veselība, tad šodien jau būtu dārzā ar visām rokām un kājām. Bet sanāca tā, ka aizkavējos mājās. Pirmdien pēkšņi viss sāka iet kaut kā ne tā. Atcerējos, ka iepriekšējā reizē teica darīt dakteris, to arī šoreiz piekopu. Viena negulēta nakts un divas nepārāk patīkamas dienas, bet vakar vakarā jau bija labāk. Šorīt sapratu, ka patiesībā vēl nedaudz jāpavēro situācija un tad, ja viss tiešām ir labi, var doties lauku darbos. Labi vien bija, ka mājās ir visādi zāļu krājumi. :)
Toties pa šīm dienām krietnu kaudzīti materiālu maģistra darbam izlasīju, patulkoju. Kā mīļotais teica - viņam manas veselības svārstības šoreiz bija izdevīgas :D Pasmējām par to sirsnīgi un neko. Cenšos saprotoši izturēties pret to, kas ar viņu notiek - pati jau savulaik nebiju diez ko labāka. Nervu kamols un nedaudz neadekvātums. Bet būs labi. Gan jau tiksim ar to visu galā.
Šodien jau jutos pietiekami labi, lai izvilkos ārā no mājām. Piecmārciņu kleitai šodien bija pirmizrāde. Jāsaka, ka varēja gan būt kleita nedaudz platāka apakšā, jo soļus sperot regulāri sanāk atdurties pret kleitas iespējam. :) Vai vienkārši soļi jāsper mazāki. :)) Tomēr kopumā secinu, ka nav nemaz tik slikts pirkums, jo īpaši ņemot vērā to, ka maksāja viņa piecas mārciņas...
Tā kā kopš maija sākuma viens audums neliek mieru, naktī pat sapņos rādās, sapratu, ka jādodas vien ir uz audumu veikalu tam pakaļ. Pirmajā mirklī nobijos, ka vairs nav, bet atradu dziļāk paslēptu! :) Un, ar mammu runājot, nonācām pie kopsaucēja, ka darba drēbīšu komplekts man arī vajadzīgs. Tā sanāca no veikala iziet ārā ar 5 audumiem - vienu trīsdaļ-kostīmu, vienu kleitu un vienu blūzi. Un bija ļoti labi, ka pārdevēja palīdzēja tikt galā ar oderēm. Tajā lielajā daudzumā visādu audumu es jau jutos nogurusi un nespējīga vairs orientēties. Bet viņa veikli nesa vienu, otro, trešo variantu..līdz atradu īstos! :) Milzonīgs paldies viņai par to.:)
Bet vispār..oms, neskatoties uz visu, ir pozitīvs. Tiesa, ņemot vērā to, ka pēdējā laikā sanāk iet gulēt kaut kādos nelaikos, vai arī vispār normāli nevaru pagulēt, jūtos miegaina visu dienu. Ceru, ka laukos izdosies ieiet normālā ritmā - smags, fizisks darbs ātri visu saliek pa vietām :D Mamma jau pastāstīja, kas ir tās lietas, ko es varēšu dārzā darīt. Nu, vismaz 3,5 dienas laukos arī būs labi. Nepatīk man visu atvaļinājumu nosēdēt uz asfalta. Nesaprotu es tos, kuri tā arī Rīgā dzīvojas vasaras atvaļinājuma laikā.
Bet, par Rīgu runājot. Šis gads laikam ir pirmais, kad tik intensīvi aiz logiem agros rītos putni dzied. Nu tā vītero, ka nevar pagulēt. :) Un vēl šodien nopriecājos, uz audumu veikalu ejot, par to, ka visur, kur ir kastaņi, ceriņi, ir tāāāāāāāda forša smarža! :) Ieelpo un prieks pārņem! :)
Vārdu sakot, oms ir smaidīgs! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 4:20 pm GMT.