smth
Commenting To 
28th-Apr-2013 07:31 pm - svētdiena
Sūūūņi! Nu, kā lai savādāk nosauc cilvēku, kas nosper slotiņu? Nē, nu vienīgais mierinājums, ka tāpat tā slotiņa bija jāmaina, jo pa vidu labi vairs nepiegūla. Tiesa, slotiņas mainīt es grasījos tad, kad beidzot pārģērbtu apavus vasarai un mainītu eļļu un filtrus, bet nu sanāca ātrāk - piespiedu kārtā to darīt. Tiesa, nomainīta tika tikai viena no trim. Ai, nav ko cepties - it kā jau nekas traks nav noticis. Bet nu vienalga...sūūņi, jo nepatīkamas emocijas radās svētdienas rītā.
Kad beidzot slotiņas lieta nokārtota tika, aizbraucu uz ķīmisko tīrītavu. Gaiši pavasara-rudens mēteļi dara savu - nākas biežāk izmantot tīrīšanas pakalpojumus.Vienu no ziemas mēteļiem arī aizvedu, lai varu nolikt to vasaras guļai. Pārsteidza, ka drēbju pieņēmēja apostīja manu mēteli :D Nez, ko viņa gribēja saost? :D Laikam to, vai ir mazgāts vai tīrīts iepriekš. :D Bet vienalga - tāda gana jauka tantiņa bija. Sauca mani par "kundze". Sasmaidījos, kad viņa tā laipni beigās teica: "Mēteļiem pakaļ varat braukt 1.maijā, kundze!". Sākumā pie sevis nodomāju, ka mēteļu saņemšanu būs grūti apvienot ar braucienu pie brāļa un vecākiem, bet tad attapos, ka 1.maijs taču ir trešdiena un būšu pilsētā, līdz ar to nebūs nekādu problēmu.
Brauciens līdz Bolderājai un atpakaļ. Krietnu brīdi tur nebiju. Ielas pārbūvēšana ir gājusi uz priekšu - pilnīgi ne pazīt. Pie sevis nosmaidījos par to, ka tā esmu pieradusi braukt uz Bolderāju, ka tas nemaz nešķiet kaut kur ārprātā tālu. Tiesa, kad braucu atpakaļ, tad teicu, ka braucu atpakaļ uz Rīgu. :) Kādreiz, Ķengaragā dzīvojot, regulāri teicām, ka braucam uz pilsētu, bet tagad jau ir "progress" vai nav pilsēta, bet Rīga :)).
Vienīgais, kas no plānotā šodien nav izdarīts - juvelieris. Bet to rīt, mājās ejot izdarīšu. Smukkgredzens nav ikdienas gredzens. :) Nav ko drillēt to ikdienā. :)
Un vēl, atkal parosījos ar drēbēm. Rimi pusmaisu piekrāmēju. Kaut kā esmu aizrāvusies ar drēbju skapja tīrīšanu. Un tieši tas arī ļoti patīk. Būs iespēja atkal ko jaunu iegādāt. Turklāt kristībām beidzot vajadzētu to pelēko kleitu uzšūt. Un vēl ir divi audumi, no kuriem būs pilnīgi noteikti viena vasaras kleita, un.. izskatās, ka garās kleitas vietā gribēšu vasaras kostīmiņu ar īspiedurkņu žaketi un svārkiem. Turklāt man vēl tā mēteļa replika neliek mieru. Jāaizstaigā līdz kādam audumu veikalam. Vārdu sakot, drēbes tiek mestas ārā, lai dzīvo jauans drēbes! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 7th 2024, 11:30 am GMT.