smth
Commenting To 
7th-Apr-2013 11:11 am - kino atskaite
Pēdējā laikā sanāk mazāk skatīties kino. Darbs izsūc visu - atnāku mājās un esmu beigts. Bet nu reiz pa reizei tomēr kādu filmu noskatos.
Sakārojās foršas, jaukas filmas, tāpēc ķēros jaungada filmām klāt. Protams, klasika visuprims - Ирония судьбы, или С лёгким паром! (1975) un tad jau arī turpinājums - Ирония судьбы. Продолжение (2007).
Tad neliels iestarpinājums - multene, par kuru Ilvers daudz runāja - Sammy's Great Escape (2012) . Likās, ka varētu būt laba, bet.. bet izrādījās gana viduvēja. Lai gan varbūt, ja domājam par "vērtībām, par kurām multene runā", tad varbūt nemaz tik traki nav. Var jau būt, ka mans nosacīti pieaugušais prāts vienkārši nespēj šo multeni normāli uztvert. :)
Un tad vēl viena Ziemassvētku filma sekoja - The Polar Express (2004) . Īpaši nesajūsmināja. Brīžiem kaitināja tā bildīte. Kaut kā cerēju uz kaut ko īpašu, bet..nesagaidīju. Jutos nedaudz vīlusies.
Un tad mūzikas, mīlestības un ciešanu pilna filma The Umbrellas of Cherbourg (1964) (Les parapluies de Cherbourg). Smukā Denēva. :) Un gadiem ilgi drellētā mūzika! :)
Un saldais ēdiens galu galā šodien bija Карнавальная ночь (1956). Smaidu izraisa tie teksti un situācijas. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 8th 2024, 11:22 pm GMT.