smth
labā svētdiena 
17th-Mar-2013 06:24 pm
Šorīt no rīta pamodos un sapratu, ka vajag beidzot izbraukt no Rīgas. Kamēr viens otrs strādā, tikmēr mājās sēdēs man negribas. Radās ideja par putnu barošanu jūras malā.. Domāts - darīts!
Divi kontrolšāvieni un.. viens trāpīja! Zajacs ar meitu piekrita! :)
Aizbraucām līdz Saulkrastiem, rīktīgi izstaigājāmies, nedaudz izbridāmies pa sniegu, jo kaut kā taču pūpoli jādabū. :) Izpļāpājāmies un izsmaidijāmies.
Sanāca lieliska diena pie jūras un svaigā gaisā. Tiesa, vējš nedaudz dzestrs bija, bet vienalga - saule dara savu darbiņu.
Pēc pastaigas sakārojās iedzert tēju. Iebraucām ierastajā vietā, bet... kā jau pēdējā laika bieži manīts - rudzu maizītes atkal nav :(.Nācās vien apēst salātus un iedzert tēju. Toties Ādažu Rimi iepirkām kārajam zobam "Ezīšus" - gan baltos, gan melnos. Nosmējām, ka atgādina halvu (jo sastāvā gan zemesrieksti, gan saulespuķu sēklas) šokolādē :D. Bet nu skaidrs viens - ar vienu ezīti pietiek - dikti jau saldi un sātīgi tie bija.
Un beidzot tagad mājās.. Laime absolūta. Pūpoli jau paguvuši piesmaržot māju.
Bija tiešām laba svētdiena.




Comments 
17th-Mar-2013 07:23 pm
Man patīk cilvēki, kas saka "Jā!" :)))

Mums ir trīs gadalaiki, kad cīnamies ar slikto un pelēko garastāvokli - rudenī ar depresiju, ziemā ar depresiju, pavasarī ar pavasara nogurumu.. Tikai tā vasara priecīga ir.. (ja vien ir silti) :)))

Bet, ja godīgi, tad laikam tiešām vislielākais prieks ir par to, ka esi pēc pastaigas tā noguris, ka vakarā tāāāāds slābanums kaulos ielīst.. un viss ir tāāāādos rožainos toņos - nekādi kašķi un īgnums nemaz nevar iespraukties! :)
17th-Mar-2013 07:44 pm
(kaisu sev pelnus uz galvas - spontāni bļaustos: "Jā!, bet realitātē var sanākt savādāk :( - ta pēkšņa krava, ta citas ķibeles :( Bet defaultā - JĀ! ;) )

Ja mums ar gadalaikiem sviests -
Ziema, kas strāda uz pusotru slodzi... Vasara, kas darbojas tik uz pusslodzi... un divi simulanti, kas devušies peļā uz citam zemēm un tikai tēlo, ka strādā: Pavaasaris un Rudens! vot
18th-Mar-2013 09:10 am
:)))

Vo! Pareizi pateici par gadalaikiem! :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 1:22 am GMT.