smth
Commenting To 
6th-Mar-2013 08:14 pm - par zieķiem un citām lietām
Nu, ko.. beidzot saņēmos uzrakstīt savas atsauksmes par dažām lietām, ko smukumam izmantoju pēdejā laikā.

Kādu brīdi jau lietoju šo poras mazinošo serumu.


Protams, nevar zināt, vai ādas stāvoklis labāks ir pateicoties tikai un vienīgi šim līdzeklim, vai tomēr jāņem kopumā gan tas, ko ēdu, gan visādi ādā zieķējami līdzekļi, tomēr rezultāts ir (kā saka) "na ļico" :D. Sejas āda izskatās labāk. Ja runā par pašu līdzekli, tad patīk gan konsistence, jo nav želeja, gan smarža - tāda viegla un maiga. Šķiet, ka šo es vēlreiz būtu gatava nopirkt.

Vēl Siberikā tika iegādātas trīs maskas, kas tiek regulāri lietotas






Ātrā maska (zaļā) ir krēmveida. Manā ādā diezgan labi iesūcās. Viegli pēc tam noskalojama. Nevaru teikt, ka ir uh-un-ah, bet drīzāk teikšu, ka ir parasta krēmveida maska. Nepamanīju nekādu lielu atšķirību no citām, ko esmu lietojusi iepriekš.
Nakts maska - detox (zilā). Joprojām tomēr ir sarežģītas manas attiecības ar želejveida maskām..Kad uzklāj, diezgan ātri nožūst un pēc tam tomēr jūti, ka ir tāda kā plēvīte uzklāta.
Nakts maska Anti-age (lillā) ir krēmveida. Diezgan labi iesūcās. Tādu acīmredzamu efektu neredzu it kā, bet.. šeit es atgriezīšos pie tā, ko iepriekš rakstīju. Ja skatos kopumā, tad pāris pēdējo mēnešu laikā ādas stāvoklis kopumā ir uzlabojies. Tomēr negribas domāt, ka tas ir tikai visādu zieķu dēļ. Tomēr domāju, ka arī apēstais maina ādas stāvokli. Un viss kopā, šķiet, labi darbojas.
Nu, jā, bet, atgriežoties pie apskata. Sanācis ir tā, ka esmu tikusi pie diviem it kā manam ādas tipam ne visai derīgiem krēmiem (tie ir domāti jutīgai ādai).





Tomēr.. Tomēr lietoju arī tos. Gan dienas, gan nakts krēms patīk. Īpaši patīk nakts krēms. Viņš ir nedaudz biezāks, nekā dienas (vismaz man tā šķiet), tā forši iesūcas ādā. Ir laba sajūta! Arī dienas krēms patiesībā ir patīkams. Šie abi kad tiks izlietoti, laikam gan pamēģināšu arī manai ādai domātos krēmus. Ceru, ka tie neliks vilties.

Protams, arī acu krēmi tiek lietoti. Gan Natura Siberica acu krēms pret tumšajiem lokiem.



Gan arī Baikal herbals anti age acu krēms - serums


Manās acīs abiem liels pluss ir tas, ka tie nav želejveida. Ciest nevaru želejveida acu krēmus. Natura Siberica krēms ir ar nelieliem spīdumiņiem (nu kaut kā tie tumšie loki taču jāmaskē! :D). Bet pēc sajūtām pašai šķiet, ka Baigal Herbals ir vieglāks krēms nekā Natura Siberica. Lai gan.. kā jau teicu - abi patīk.

Un un vēl viens gana patīkams pārsteigums no citas operas - Avon BB krēms.


Pati varbūt nebūtu pat pamēģinājusi, bet.. draudzenes pozitīvās atsauksmes iedrošināja. Pamēģināju. Un patīk! Jā, tām, kurām nepatīk, ka BB krēmam ir mirdzuma efekts, šis nepatiks, jo nematē ādu pilnībā. Pietiek ar pavisam nelielu daudzumu. Nesaveļas (vismaz man :) ). Diezgan labi izlīdzina ādas toni. Un laikam viens no lielākajiem plusiem - visu dienu tiešām labi turas. Un, protams, pavasaris ar sauli atnācis, tāpēc SPF15 arī ir labi! :)

Nu tā lūk..īsumā.. Vēl jau ir arī ko teikt par matu kopšanas līdzekļiem, bet par to kādu citu reizi.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 16th 2024, 10:02 pm GMT.