smth
svētdienas vērojumi 
10th-Feb-2013 06:30 pm
Šodien visu dienu ir šī īpašā sajūta - mūsu ģimenē ir viens jauns cilvēciņš. Tik ļoti gribas, lai ar to meitēnu viss ir kārtībā, lai viņai veicas, lai viss izdodas, lai viss tiešām ir labi.
Pasmējām ar mammu, ka katrs savās mājās gatavo mazās svētku pusdienas šodien - vecākiem ceturtais mazbērns, bet man - ceturtais brāļa bērns. :)
Bet vispār - pavasara tuvošanos jūtu - majās aizvien vairāk sāk parādīties zaļumsalāti ar vieglām mērcītēm, uz palodzes jau sīpolloki dīgst un.. šodien nopirku arī trīs hiacintes. Smaidu kārtējo reizi izraisīja tas, ka centrā tās pašas hiacintes maksā ap latu, bet Depo - 50 santīmi. Bet, ja runājam par Depo, tad viena lieta, ko vajadzēja, bet nepamanīju, bija veļas bļoda.. Nez, kur tādas mūsdienās var iepirkt?
Bet vispār - man patīk tādas dienas kā šīs - auto ielās gana maz, jo ir svētdiena un snieg. Un tā forši bez nevienas šķendēšanās var izbraukāt visu. Izmetu tādu lielāku loku caur Jaunciemu. Krietnu brīdi nebiju braukusi tur..Bet tā smuki viss bija apsnidzis un nedaudz miglā tīts.. Vienkārši lieliska bauda acīm.. ;)
Visa cita starpā secināju, ka, braucot uz laukiem par mierīgu šoseju, kur nav jābremzē un jāapdzen, degvielas patēriņš ir aptuveni 6l.. Tikai pa Rīgu braukšana - 8 litri.
Comments 
10th-Feb-2013 06:59 pm
Anonymous
Starp citu liela bļodu izvēle ir gan Vidzemes tirgū, gan Centrāltirgū
10th-Feb-2013 07:00 pm
Hmmz.. abos tirgos sen, sen, sen neesmu bijusi. Laikam pēdējais laiks šo robu zināšanās aizkrāsot..
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:28 pm GMT.