smth
Commenting To 
9th-Feb-2013 04:50 pm - 2 stundas uz 8 cm
Šodien netipiski agri pamodos, sakopu māju, paēdu brokastis un sapratu, ka jādodas ielās! Beidzot taču jāpārbauda kā jauni zābaki uzvedas, kad daudz, daudz staigāju. Domāts - darīts! :)
Tā kā nākamnedēļ atkal jādodas uz BRU, tad nolēmu aizstaigāt līdz Tavex`am samainīt naudu. Njā..laikam sen nebiju mainījusi naudu, jo pretī Ōperai Tavex ciet. Nu, ko.. nedaudz izpēte mājas lapā un devos uz kluso centru. Vispār patīkams pārsteigums bija, ka nav nemaz tik daudz cilvēku agrā pēcpusdienā pilsētā. Tāda brīvība un miers! :)
Atpakaļceļā pāris tūristēm palīdzēju saprast, kā aiziet līdz Rīgas pilij..Lai gan viņas kaut ko runāja par Rimskij zamok :D Sākumā nesapratu, ko viņas grib redzēt, bet pēc tam, kas kundzes kartē iebakstīja uz zīmējumu, bija skaidrs, kas tie par romiešiem :D
Vēl sapratu, ka laikam kļūstu veca, jo.. jo slēdzu no viena radio uz otru, līdz nokļuvu pie LR3..Bet tur..tur sāka tieši raidīt jauno ōperu - 'Spēlēsim operu 'Mazais skursteņslauķis''. Klausījos un secināju, ka to esmu dzirdējusi kaut kad sen, sen.. varbūt ne visu, bet kādu daļu noteikti. Tiešām patika! Turklāt pie sevins nodomāju, ka beidzot varbūt jāaiziet kādreiz uz ķinīti, kad būs tiešraide no Metropilitēna. It kā jau ekrāns nav tas pats, kas dzīve, bet... nez, vai kādreiz būs iespēja Metropolitēnā būt.
Tā kā biju centrā, tad nolēmu iesoļot Galerijā Centrs.. Čum un mudž veikalā jaunieši un vecāka gadagājuma cilvēki. Jaunieši iepērk čipsus un limonādes, bet vecāki cilvēki - visu savām pusdienām, vakariņām, brokastīm.. Tā kā sen nebiju GC Rimi, tad pārsteidza tas, kā pārkārtots ir viss. Daudz mazu stūrīšu ar precēm..un kases pie abām ieejām/izejām. Bet nu rindas tas nekādi diemžēl nav mazinājis.
Vārdu sakot - turpu šurpu pa pilsētu divas stundas staigāju. Un ko.. un neko! :) Kājas gan nedaudz nogurušas, bet tā - nekur nav noberzts! :) Tātad - var sākt staigāt ar šiem zābakiem uz darbu! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 9:50 pm GMT.