smth
Commenting To 
8th-Feb-2013 08:25 pm - ak, piektdiena!
Nu, ko? Šodien bija krietni vieglāk darbā. Pusdienslaika pastaiga palīdzēja atgūties un visu pēcpusdienas cēlienu naksi strādāju.
Prieciņš, ka kurjers bija tik jauks un manas jaunās Timberland ziemas botītes piegādāja man uz darbu. :) Uztraukums ir garām, jo vienu brīdi sāku domāt, ka manas botes pie manis var neatnākt. Tagad tikai jāsagaida kurpītes, kuras solās būt klāt ap 15.datumu. Sāku prātot vēl par vienām kurpēm un divām somām.. Cena gana draudzīga, varbūt tomēr?
Prieciņš, ka paņēmu tomēr to Rimi Zwilling pannu. Nomazgāju un rīt varbūt jau likšu lietā. Vēl ir padomā paņemt vienu katliņu un tad būs laime pilnīga - varēs turpināt gatavot ar lielāku baudu.
Prieciņš, ka māja piesmaržojis tvaicēts lasis. Rimi ir forši salātlapu miksi kastītēs, piespēru avokādo, ķirštomātus ar vieglu citroneļļas aizdaru..mmm.... :)
Prieciņš, ka nākamnedēļ tomēr ir tas komandējums. Nedaudz stulbi, protams, tas, ka jālidinās būs caur Frankfurti, jo tā lidosta kaut kā man ne pārāk patīk (vienīgais labums - lasāmvielu vācu valodā varēs iepirkt) :).
Un vispār - ir labs oms! Tas tiešām priecē! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 12:14 am GMT.