smth
tiešām rosīga diena 
24th-Jan-2013 09:39 pm
Šodien tiešām rosīga diena sanāca. Pašai prieks, ka padarīto var arī redzēt. Turklāt patīkams nogurums kaulos ir iegūlis - tātad ir cerība, ka agrāk nekā parasti pēdējā laikā aizkasīšos gulēt.

Vēl par šīs dienas notikumiem runājot - ietestēju Lush šampūnu un kondicionieri, kas ir cietā veidā. Protams, pirmais mirklis - neticība, vai nu darbosies tas viss. Bet.. šampūns patīkami pārsteidza. Un kondicionieris vēl vairāk! Mati tādi mīksti! :) Tiesa, varbūt nedaudz pietrūkst tā spīduma, bet kopumā ņemot - esmu patīkami pārsteigta. Pie sevis jau nodomāju, ka šādas mantas ir līdzi labi komandējumos ņemt, jo tad nav jāuztraucas par tilpumiem, šķidrumiem utt. Protams, tas viss ir tikai pēc pirmās lietošanas reizes - paskatīsimies, kas būs tālāk. Tiesa, viena nianse gan ir jāņem vērā - smarža diezgan ilgi turas matos. Tomēr pirmais vērtējums šīm lietām ir ļoti pozitīvs!
Patiesībā vēl pāris kosmētikas lietas pēdējā laikā dikti iepriecinājušas. Par Natura siberica biju gana daudz pozitīvu atsauksmju dzirdējusi, bet beidzot pati arī pamēģināju. Pašai tagad aktīvā lietošanā ir acu krēms un sejas nakts maska. Esmu sapratusi, ka man riebjas acu želejkrēmi. Kaut kā par cietu/smagu tie ir, tāpēc pirmais plusiņš jau bija tas, ka tā nav želeja. Tā kā krēms paredzēts arī cīņai ar tumšajiem lokiem, tad ir neliels spīdumiņš tam. Pēc kolēģu vērtējuma - kārtīgi lietojot, tiešām mani tumšie loki ir gājuši mazumā.:) Bet nakts maska..hmm..sākumā mulsināja tā želeja..Bet, kad piešāvos pareizo daudzumu uzlikt uz sejas - iepatikās!
Paralēli ir iegādāts arī Baikal herbals acu krēms, tomēr tā aktīvai lietošanai vēl neesmu pievērsusies, bet gan jau drīz arī par šo krēmu kādu vārdu varēšu bilst. Patiesībā laikam vajadzētu par daudzām lietām, ko atzīstu par labām esam, kādus vārdus uzrakstīt, tikai kaut kā visu laiku atlieku un atleku (cerībā, ka kādreiz būs vairāk brīvs laiks). Hmmz.. bet vispār.. Viena lieta gan ir! Ja dzīvoju mājās, tad kaut kā uzreiz kļūstu mierīgāka, savāktāka, savaldīgāka. Un par darbu nemaz nedomāju - kaut kā izslēdzās tā poga ārā un viss. Bet šo laikam man pavasaris iemācīja - ja laiks sev, tad laiks sev, un nav ko visu pasauli glābt un lāpit.
Comments 
25th-Jan-2013 01:54 pm
mhm- vai lieto google+ ?
25th-Jan-2013 01:56 pm
nea, nelietoju gan.. :( :)
This page was loaded Mar 29th 2024, 12:38 pm GMT.