smth
nez, kā pareizāk? 
30th-Dec-2012 05:31 pm
Piecgadnieks grib Lego Ninjago, Lego Starwars...Bet vecāki neatbalsta visādas mantas, kuras saistās ar vardarbību, kur ir ieroči utt.
Laikam jārespektē vecāku domas, lai arī mazais dikti pārdzīvo, ka vecāki to neļauj..
Comments 
30th-Dec-2012 06:11 pm
Es tagad papētot Ninjago un Starwars secinu, ka tiešām tur var izdomāt viskautko. Jāpaskatās vairāk netā info par Ninjago, kāds tur stāsts ir apakšā, lai varu pilnvērtīgāk iesaistīties stāsta veidošanā un būvēšanā, līdz ar to mēģinot vadīt to visu "pareizajās" sliedēs ;)
Pareizi Tu saki - pašam jāiesaistās un aktīvi mazais jāiesaista. Ja vecāki nopērk Lego bērnam un iedod viņam, lai spēlējas, tad, protams, tas kādā brīdī tiek nolikts malā. Ar bērnu tādā vecumā vēl ir jāspēlējas, lai viņš pats arī kaut ko liek kopā (lai nečīkst, ka viņš neprot, ka ir sarežģīti). Vakar, protams, lielāko daļu zemūdenes pati uztaisīju, bet ik pa brīdim atradu kādas lietas, ko arī viņš pats var uztaisīt, vai lūdzu sameklēt man tādas detaļas, kas bildēs parādītas :)) Un redzēju, ka viņam pašam patīk tas radīšanas prieks, kad blakus kāds ieinteresētais ir ;)
Vārdu sakot, sapratu, ka jābrauc ciemos un jāspēlējas :)))
30th-Dec-2012 06:36 pm
tu esi superforša tante :) man tādu būtu gribējies, kad biju maza (un vecākā no bērniem) :)
30th-Dec-2012 06:43 pm
:)) Laikam tas, kas man pašai vislbāk patīk - tas, ka pašai jau arī tas viss šķiet interesanti :) Jo īpaši tāpēc, ka tad, kad es augu, daudz kas no tā, kas šobrīd ir, man nebija :) Tāpēc atklāju sev otro bērnību :)
This page was loaded Jun 9th 2024, 2:06 pm GMT.