smth
Replying To 
13th-Nov-2012 10:11 pm - Re: nu pag!
nu bet nekas jau netiek kropļots - vienmēr visās valstīs būs cilvēki, kas gribēs strādāt par lielāku vai mazāku atalgojumu..
Nevajag VISU regulēt. Minimālā alga ir - pietiek. Vēl vajadzētu labāk pacelt to minimālo algu (vai drīzāk - neapliekamo minimumu). Skaidrs, ka bezdarba apstākļos darba devēji ir tie, kas var izvēlēties. Ne'būs bezdarbs, daudz mazāk būs to, kas piekritīs vnk praksēties..

Tad jau darba tirgu vairāk kropļo tas, ka maznodrošinātā statusu ir samērā viegli iegūt, attiecīgi lielai daļai (īpaši Rīgā) paveras iespējas izdzīvot tikai no kaut kādiem pabalstiem, plus dzīvokļa īres/komunālo apmaksāšanām, u.tml. Attiecīgi arvien vairāk cilvēku vispār nav ieinteresēti strādāt - it īpaši kamēr neredz praktiski nekādu atšķirību, ja viņam pēc komunālo, īres apmaksas paliek tieši tikpat, cik viņš saņem pabalstā, turklāt pabalsta gadījumā tā daļa īres/komunālie tāpat tiek kompensēti..
Un kamēr valsts iestādījumi runās pa rkaut kādu darba politiku, bet pašvaldības dāļās pabalstus tiem, kuriem slinkums strādāt, vienlaikus, tikmēr nebūs nekāda jēgas arī no darba politikas, pasākumiem, utt.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 17th 2024, 7:52 am GMT.