smth
Replying To 
10th-Nov-2012 04:10 pm
Sanāk Tu uzskati, ka jādiskriminē tie, kuri pašmācības ceļā vēlas apgūt to, ko varētu apgūt skolā izgrūžot n-tos tūkstošus? Sanāk tam, kurš nemaksā tos n-tos tūkstošus nebūtu tiesību iegūt kkādu pieredzi?
Atkal kā piemērs, mana studiju programma - tur īsti nav neviena saprātīga priekšmeta, kuru cilvēks ar spējām netā atrast vajadzīgo informāciju un pamatīgu gribasspēku, lai piespiestu sevi to visu apgūt, nevarētu iemācīties tāpat. Bet kas viņu tādu dunduku darbā ņems - jo šeku reku nāk viens cits izmācījies, izgājis praksi (mums 2as prakses obligātas mācību laikā) un gatavs strādāt aš par minimālo algu (jo arī citas pieredzes viņam nav).

Saproti, uzliekot, piemeŗam, kkādus obligātus noteikumus, ka par praksi jāmaksā, zaudētāji jau būs tieši jaunie nepieredzējušie darbinieki. Jo jebkurā konkurša paņems to, kam kkāda pieredze vismaz būs.. Un kā jau te minēja, visa tā ņemšanās, utt - tad vadība padomās, labāk piemaksāt vēl kādu bišķi klāt un paņemt normāli darbinieku, kurš jau kko jēdz, nevis krāmēties ar praktikantiem un vēl viņiem kko maksāt
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 17th 2024, 7:48 am GMT.