smth
Commenting To 
1st-Jul-2012 09:30 am - šī rīta prieciņš :)
klikt, lai klausītos.
Bet vispār - šorīt grēkoju. Daru, to, ko man iesaka nedarīt - dzeru kafiju un ēdu šokolādi :)

visu laiku kaut kā vairījos, bet nesen nopirku šo kafiju:



tā kā dzeru ļoti vāju kafiju, tad, protams, daudz ko zaudēju, tomēr - garša ir pietiekami "bieza" pat tik vājai kafijai kā manai, un patīk tas, ka kafija nav tik "skāba". Izskatās, ka šī kafija vēl atgriezīsies mūsmājās, jo.. kopš Horvātijas kafijām gribas tādu nedaudz koksnaināku garšu sajust, tāpēc vairos no visa pierastā, ko kādreiz dzērām, bet pērkam kaut ko jaunu:)

un par šoko runājot. Iepirku kārtējo delhaize šoko. Nu, patīk man tas šokolādes plānums un iepakojums ;) Šoreiz nolēmu ietestēt:



Kā jau teicu, patīk, ka tāfelīte ir plāna. Patīk tas, ka šoko ir 72%, tāds mīlīgs rūgtumiņš mēli glāsta. Visu laiku domāju, kāpēc šīs sērijas šokolādes man garšo... Sapratu - nav sojas lecitīns iekšā! :) Bet, ja par šo šoko - tad jāsaka, ka no vienas puses pirmajā mirklī mani pārņēma neliela vilšanās, jo gaidīju lielākos gabaliņos avenes un rozīnes. Bet tās ir mazās granuliņās. Neteikšu, ka būtu ārkārtīgi izteiksmīga garša, tomēr jūtams ir. Pa gabaliņam pie kafijas - ir ļoti laba! :)
Bet vispār jancīgi - kādreiz likās, ka šoko jāēd daudz un nespēju saprast, kad teica - apēd vienu-divus gabaliņu pie kafijas un pietiek. Tagad esmu sasnieguši šo stadiju - apēdu divus gabaliņus šoko pie kafijas un pietiek! :) Ne jau taupība pie vainas, bet garšas kārpiņām ir gana daudz sajūtu dots, jo šokolāde ir lai našķotu, nevis lai mērdētu nost bada sajūtu!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 2:27 pm GMT.