smth
vakariņas un pārdomas par darbu 
13th-Jun-2012 09:02 pm
Šodien ātrās vakariņas - spagetti carbonara un kekss. Vakar solīju, ka šodien uzcepšu - nekas cits neatlika, kā vien cept :) Šoreiz ir variācijas par melleņu-kukurūzas miltu keksu. Apelsīnus šodien darbā apēdu, tāpēc bija tikai mellenes ;) Un baltos miltus pilnībā aizstāju ar kviešu pilngraudu miltiem :) Jā, tumšāks tas kekss sanāk un garša nedaudz atšķiras no balto miltu keksiem, bet nemaz nav slikti ;)
Virtuves darbos parasti aizņemtas ir tikai rokas. Galvā daudz domu par to, ko dzirdu darbā. Saprotu, ka pa manu prombūtnes laiku smilškastē ir bijis gana daudz batāliju. Visdrīzāk vēl jau arī daudz būs. Turklāt viss notiek ne bez zināmas sāpes un aizvainojumiem vienam pret otru. Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, šobrīd nedaudz no malas uz to visu skatos. Jā, strādāju, daru savu darbu, tomēr cenšos saglabāt skaidru galvu un nejukt prātā. Un, kad esi skaidru galvu, tad tas, ko redzi, ļoti pārsteidz.
Vēl arī pa dienu, pie daļas no gudrajām galvām esot, sapratu, ka viss notiek kaut kā ne tā. Argumenti, kas tiek minēti ir tādi, ar baltiem diegiem šūti. Nē, nu es saprotu, ka gribas pēc iespējas mazāk tērēt savas naudas un dabūt maksimālu labumu, bet visam taču ir savas robežas.. Turklāt viss tiek pasniegts tā, ka mati saceļas stāvus, klausoties argumentus. Laikam visvairāk no kājām nogāza tas, ka cilvēks pilnīgā nopietnībā paziņo, ka konvencijas, ko kāda starptautiskā organizācija ir pieņēmusi pag.gadsimta 70 gados un rekomendācijas, kas pieņemtas 30-50tos gados ir novecojušas un tāpēc uz tām nedrīkst skatīties. Tā jau var paziņot, ka visi svarīgie cilvēktiesību dokumenti ir novecojuši un to var neņemt vērā, ka LR Satversme ir novecojusi un nav uztverama nopietni utt. Ai, rokas reizēm nolaižas tādu jauno slotu priekšā, tomēr nekas cits neatliek, kā saņemties un stāstīt, stāstīt, stāstīt - sākot ar dziļo teoriju, beidzot ar praktiskām situācijām, ko pāris vārdu izmaiņa var radīt. Jo vairāk saglabā mieru, jo labāk.
Comments 
13th-Jun-2012 10:07 pm
es jau kādu laiku nelietoju baltos miltus, un neko:))
13th-Jun-2012 10:09 pm
nē, nu es reizēm vēl grēkoju, bet krietni mazāk. tagad topā ir pilngraudu kviešu milti, kukurūzas smalkie milti ;)
13th-Jun-2012 10:24 pm
supernetto ir lēti arī griķu un rīsu(bet rīsu baigi sausina)
13th-Jun-2012 10:26 pm
a rīsu miltus taisa no baltiem rīsiem? es esmu nezinītis ;( tāpēc jautāju :)
13th-Jun-2012 11:35 pm
kviešu pilngraudu jau ar no tiem pašiem kviešiem:)
milti ir balti tas gan.
:)

bet vēl esmu redzējusi arī kastaņu miltus!
14th-Jun-2012 06:46 am
būs jāpastestē gan rīsu, gan griķu, gan kastaņu miltus. :)
par rīsiem runājot - es domāju, ka varbūt no brūnajiem rīsiem miltus taisa :)
13th-Jun-2012 10:15 pm
Laikam ne pa velti kāds tevi uz 3 mēnešiem noņēma no trases... nevar pat zināt, kā šodien ar "veco" domāšanu Tu justos.... :P
13th-Jun-2012 10:18 pm
Zini, mani pat nedaudz sāk biedēt tās domas, kas manā galvā šobrīd ir. Pārāk nepierasti tas viss ir - it kā tā nebūtu es. Tas ir - es tādu sevi vēl nepazīstu.
Bet nu jā - trīs mēneši ir bijuši svētīgi visādā ziņā, lai paurīt ieviestu citu kārtību.
13th-Jun-2012 10:22 pm
lasot šo es atceros, sarunu pie jūras, ka viss būs savādāk un kādus Tu viņus redzēsi aizejot uz darbu utt.. Tevi tas biedē- tas ir normāli, bet par šo sajūtu es toreiz biju domājusi... vienkārši nepratu to pateikt/ietērpt pareizajos vārdos....
13th-Jun-2012 10:26 pm
Mani pārsteidz tas, cik cilvēki kādos brīžos šauri domā, ka nepaskatās uz lietām plašāk.
Un pārsteidz tā mega cepšanās pat par lietām, par kurām nebūtu jācepas.
Un pārsteidz, cik daudz viens otram nereti sagādājam neertības, papildus darbus un viskautko citu bez absolūtas vajadzības.
13th-Jun-2012 10:28 pm
un lasot šo kaut kas manī "iesāpas" un gribas glābt visu pasauli .....
13th-Jun-2012 10:33 pm
Zini, man pat vairs negribas glābt pasauli. Man gribas darīt savu darbu tik labi, cik varu, un negribas nejēdzīgi skriet ar galvu sienā.
This page was loaded May 18th 2024, 10:47 am GMT.