smth
mājas tīrās acis un ļeņins granītā cirsts 
29th-May-2012 06:55 pm
divi tīri logi, puķēm notīrīti putekļi, izmazgāti un piekārti aizkari.
ir tik forša sajūta! ārprātā patīk :) patiesībā kopš bērnības patīk tīrie logi un aizkari. mamma divreiz gadā lielo tīrīšanu taisīja - i logi, i aizkari, i griesti, i viss pārējais tika berzts. jā, bija kriena noņemšanās, tomēr vienmēr bija patīkami pēc tam :)
tikko atcerējos vienu lielo rudens tīrīšanu. oktobra svētki novembrī, istabā, kurā stāvēja tv, tika tīrīti logi. pa tv parāde vai kaut kas tamlīdzīgs sarkanajā laukumā, tētis skrūvēja vaļā logus, mamma mazgāja logus un aizkarus, bet es mācījos dzejoli par ļeņinu, kas brūni sarkanā granīta cirsts :)
bet vispār - šobrīd ir prieks, ka tā stūrīti pa stūrītim kārtoju māju. vēl jau tālu līdz pilnībai, tomēr.. tomēr latru dienu tiek solītis uz priekšu sperts. sāku domāt un sapratu, ka tādu lielo stūru tīrīšanu gadu nebiju taisījusi - tā pa virsu vien, pa virsu vien. jo visu laiku nebija laiks, nebija gribēšana un nekas neinteresēja, viss riebās.
tagad pasaule ir krāsaina. un skaista! un ir gribēšana. ar to varēšanu gan nepārspīlēju, lai pēc tam atkal sliktāk nepaliek :)
This page was loaded Jun 26th 2024, 3:06 pm GMT.