smth
 
19th-May-2012 11:32 am
nu jau pamazām atgriežos normālā ritmā. vakar aizgāju gulēt vēl vakar (tas ir, pirms pusnakts:) ) i multeni pirms miega noskatījos - A Turtle's Tale: Sammy's Adventures (2010)(Sammy's avonturen: De geheime doorgang). tiešām bija ļoti mīļa un jauka :) pilnīgi žēl, ka nesanāca to 3d noskatīties, jo tā zemūdens dzīve nu dikti krāsaina un skaista bija :) un labestīga arī. forša, jo sirsnīga! :). vēl palasīju žurni pirms gulētiešanas :) Vispār saprotu, ka pēkšņi tik daudz laiks ir viskautko darīt! un galvenais, ka ir gribēšana viskautko darīt! :)
tā kā šodien jau pieteicos braukt pie sergb, tad rīts jau ir ar maižu cepšanu ;) tā kā solījusi biju savulaik atbraukt ar kādu maizīti, tad šoreiz būs gan saldais, gan ne tik salds ;) viena jau ir uzceptā sēklu maizīte, lai varam taisīt sviestmaizes :) otro tūlīt likšu atkal krāsnī: apelsīnu-kukurūzas miltu kūka. tiesa, es, jau kā parasti, nespēju pieturēties pie receptes :D Lai interesantāk, piešāvu klāt rozīnes un šokolādes skaidiņas, un atkal visādas garšvieliņas :) Ceru, ka sanāks labi viss un visiem sergb garšos ;)
bet vispār.. gribas kaut ko rabarberainu uzcept! vajag tikai rabarberus iepirkt, jo līdz laukiem laikam gan neaizbraukšu :(
nu, ko.. kūku iekšā un es pati lēnā garā sākšu posties, sergb jau gaida! :)
This page was loaded May 19th 2024, 7:17 pm GMT.