smth
Commenting To 
12th-May-2012 05:04 pm
varbūt nedaudz par slimību/veselību?
vakar sāpēja dikti, dikti. likās, ka tabletīte jāiedzer, tomēr sāku rāmāk elpot, pagulēju kājas uzslienot gaisā un.. atlaida. līdz ar to vakar vienā brīdī bija izmisums iz sērijas - nu, kad tad beidzot tas beigsies??!! viss ir slikti! lūdzu, iemidziniet mani!
šodien jau ir labāk. jā, pasāp, bet ir arī brīži, kad nemaz nesāp, un tas man pašai ļoti patīk.
vēl vakar izrakņājos un atradu pāris grāmatiņas, ko varētu mēģināt pasūtīt un izlasīt, lai izdarītu secinājumus, kā talāk dzīvot.
palasīju, no kādiem produktiem būtu jāizvairās un kas ir jāēd. secinājums ir gan pozitīvs, gan negatīvs. es jau tāpat esmu dārzeņu un augļu ēdājs, un tas ir ļoti, ļoti, ļoti labi šajā gadījumā. bet...eh (smaga nopūta). grūti man ir ar miltiem, cukuriem, piena produktiem. un reizēm gribas arī gaļu un olas, un kafiju, un alkogooolu. nē, nu laikam jau galējībās arī nekritīšu - negriezīšu visu nost kā ar nazi. tomēr.. tomēr krietni vairāk piedomāšu. lai gan, ja tā padomā, tad jau tāpat līdz šim visu, izņemot saldumus un piena produktus, esmu ēdusi visnotaļ pareizi. var jau būt, ka tieši tāpēc arī nebija man nekādu tādu lielo sāpju. ai, vvz.
viss būs labi. pilnīgi noteikti.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:11 pm GMT.