smth
 
21st-Mar-2012 12:01 pm
šodien jau daudz kas izdarīts.
VID apmeklēts. nu, gan tur neapmierināti un kašķigi ļautiņi strādā. tu pret viņu kā cilvēks, viņš pret tevi kā suns. šī bija pirmā reize, kad gribējās izmantot pazīšanos un nostučīt priekšniecei šādu attieksmi pret klientu. bet neizmantoju.
a lapa personāldaļai iesniegta. viņi kaut kā dikti līdzjūtīgi uz mani skatījās, kad teicu, ka nezinu, kad beigsies b lapa. bet noteikti zinu, ka gan jau izpētīs, kur esmu saņēmusi a lapu un kāds ir ārsta zīmogs, un, protams, izdarīs secinājumus. visdrīzāk ačgārnus :>. būs darbā baumām pamats. un par angļu valodas testu pateicu, lai jebkurā datumā liek, jo nezinu, kad būšu atpakaļ. pie kolēģiem un priekšnieka tomēr neaizgāju, jo..nogurums sāka uzmākties.
pie darba ieskrēju aptiekā. labās vēderkapsulas un speciālo tēju ar raspodiem un kaķpēdām, un āboliņu, un kliņģerītēm un ko tur vēl iepirku. šodien sajūtu, ka tiešām antibiotikas sāk man nepatikt - ilgāk ar sevi jātielējas, lai tās iedzertu.
veikalu atstāju mīļotajam. jāizdomā saraksts, ko vajag mājās, jānosūta kārtējā garā esemesā.
un jāuzliek cepties pusrudzu maize, jo palicis tāds pasauss galiņš, kas garšo tikai man :)))un ar aknu pastēti tas ir vienkārši debešķīgs ;)
un tad var iet pagulēt, jo jūtos nogurusi.
Comments 
21st-Mar-2012 08:45 pm
oiu izlasīju par baumām un atceros, cik reiz par mani ir bijušas baumas no tā ka savādākā "lenķī" paskatās, ka ne tos žurnālus lasu utt. Smieklī :D :D :D ko pēc tam nākas dzirdēt : D , bet vismaz būs jautri un varēsi vien brīnīties, kur šīs fantāzijas spēj "izaugt" un kā "apaugt" :P :D
21st-Mar-2012 11:43 pm
mhm! pie tam pie mana šīs dienas paziņojuma personāldaļas ļaužiem, ka nezinu, kad būšu atpakaļ... ļoti auglīga augsne ir uztaisīta :D
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:18 am GMT.