smth
 
14th-Mar-2012 05:55 pm
kopš pēdējās kino atskaites noskatījos atkal lēnā garā kaudzīti filmu. šobrīd ar filmu skatīšanos ir tā, ka tā uzreiz filmu nespēju noskatīties- vajag atpūsties pa vidu.
nu, ko tad es noskatījos?
One Day (2011). Romantiska. un skaista. man patika. līdz šim annu hetaveju uztvēru kā tādu tīņu aktrisi, bet šajā filmā pamanīju viņā pieaugšu sievieti. patika ideja - viena diena daudzu gadu garumā divu cilvēku dzīvē. un..laikam arī patika, ka nav gluži siekalains happiiiends. vārdu sakot - patika!
pēc tam izklaidējošā - О чём ещё говорят мужчины (2011) . izsmējos pamatīgi. un laikam gan pat vairāk, nekā pirmā daļa patika. tiešām sanāca laba izklaide.
pēc tam sekoja - Just Married (2003). jā, atkal romantiska filma. tomēr jutos vīlusies pliekanībā. jā, bija brīži, kad gribējās pasmaidīt, tomēr amerikāniski stulbie jociņi krita uz nerviem.
tad noskatījos The Invention of Lying (2009). šī gan man patika. arī romantiska. nedaudz fantasy. tada viegla un mīļa. un patiesībā lika aizdomāties par meliem un patiesību, par īstumu un neviltotību. bija tiešām jauka.
šodien pabeidzu skatīties Puss in Boots (1988). muzikāla pasaku filma :) pasmējos par to, ka kristofera volkena runcis zābakos dikti atgādināja karību jūras pirātu džonija depa zvirbuļdžeku :) gan kustības, gan manieres, gan skatiens ;))
un beigbeigās noskatījos bezgala romantisko - Мой парень - ангел (2011). tiešām jauka un skaista. un nevaru teikt, ka ziemassvētku-jaungada pasaka. vnk jauka romantiska filma. dažos brīžos ļoti aizkustināja līdz asarām, dažos brīžos lika smieties pamatīgi. vārdu sakot - jauks kino, ko skatīties vēl kādreiz, kad skumji vai priecīgi ir ap sirdi :)
Comments 
14th-Mar-2012 08:29 pm
nu man vairāk patika kādas bija filmas beigas nevis grāmatas :)
14th-Mar-2012 08:30 pm
mhm! Vot tieši par beigām arī domāju :)))
grāmatā kaut kā likās sasteigts. nedataisīts.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:18 am GMT.