smth
 
17th-May-2007 10:33 pm
Cirks bija lielisks. ;)
Un tālāk visu vakaru Snow Patrol – Chasing Cars. Nezinu kādēļ tā dziesma ir tik ļoti iekritusi sirdī. Gribas un vajag to klausīties vēl un vēl. Jau n-stundas šodien.
Viens pasniedzējs šodien smaržoja pēc Burberry. Cmuki. Vienas sev no tām vajadzēs iepirkt kādā no lidostām, mājās braucot. Jau pāris mēnešus tās gribēju nopirkt, bet visu laiku atliku – gaidīju komandējumu ;)
Eh..laikam mēģināšu aizkasīties laicīgi gulēt. Pēc lv laika jau ir pusdivpadsmit.. rīgā būs grūti normālos laikos pamosties un aiziet gulēt – būšu šeit pieradusi pie tās stunds starpības.
Comments 
18th-May-2007 04:31 pm
cirks bija ieksh TV :)) bet tas tieshaam pozitiivs moments ;) dikti jau man patiik cirks ;))
par smarzhaam :) var sarunaat dajebko ;) apskaties riigaa kolonna vai citaa veikalaa, kas patiik, apskaties, cik maksaa, padod man zinju, es maajaas braucot vareeshu apskatiit, ja buus leetaak, varu nopirkt ;) ar to nav probleemas ;))) pati shobriid lietoju burberry brit sievieshu smarzhu :)
18th-May-2007 05:02 pm
ai, solītā vēstule būs tikai laikam nedēļas beigās :)) došos prom no Rīgas, bet mobīlais ir līdz. Man te visādi notikumi (ja tā var teikt), nav kas mani "pieskata" ar teikumu "es gan tā nedarītu!" Man bail, ka varu "norauties"
21st-May-2007 05:14 pm
veestule buus, vai arii ar to, ka vakar ieskaipojaamies pietika? :)))
21st-May-2007 09:15 pm
Laikam vairs nebūs :/, bet ar ieskaipošanos pietika gan...:) gaidu atpakaļ :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:32 pm GMT.