smth
 
31st-Jan-2012 07:26 pm
šodien man šķiet, ka dzīvoju kaut kādā ar-putniem-galvā valstī.
būtu pilnmēness, noveltu vainu uz to.
no rīta televīzijā EM valsts sekretārs, kurš lepni ziņo, ka ACTA neko nemainīs interneta lietotāju ikdienā. un ka patiesībā viss taču ir labi. un ka nekas nav noticis slepenībā.. iz sērijas: pašas nvo ir vainīgas, ka nav sekojušas līdzi. tā jau it kā ir.. bet no otras puses - tu esi valsts iestāde, un būtu tikai pareizi painformēt kaut ar preses relīzi sabiedrību. ja nebūs aktivitātes nekādas, tad vismaz sirdsapziņa tīra. lai gan saistībā ar ekminu man nezin kāpēc ir aizdomas, ka savu smadzeņu viņiem nereti pietrūkst, ka diezgan daudz kas tiek nolobēts un viņi to ņem viens pret vienu, kā "pasūtītājs" saka. pārāk daudz laika un spēka ir jāvelta, lai ar viņiem sarunātos. loģiskie argumenti nereti nedarbojas.
tad kolēģe ar egļu elīnas bildēm. nē, nu šī ir laikam tā reize, kad jāsaka - jo mazāk par sevi kaut kur kaut ko, jo labāk. stulbi, protams, bet nu... sekas ir nejaukas.
tad daļa no simts gudrajām. nē, šoreiz nebija destruktīvi. tiesa mūsējais nedaudz izcēlās. uzprasījās uz darbu, kuru patiesībā nevajadzēja. un tas viss viņa nezināšanas dēļ. bet nu labi. gan jau tiksim galā.
pēcpusdiena mājās. darba epasts, kurš iet daļēji. nācās šaudīties starp diviem epastiem un redzēt, kā darba epasts aizaug aizvien vairāk ar lieko.. to, ko vajadzētu padzēst.. nu, nekas - rīt būs lielā tīrības diena. rīt arī tiesa. nedaudz uztraukums. iepriekšējā sēde neesot notikusi, jo prasītaja nebija ieradusies. nez, šoreiz atnāks? vai arī mazie bērni ir slimi un atkal nekā.. bet vispār tas ir drausmīgi - viena sēde nolikta, neierodas, pārceļ. tagad otrā.. ja arī nenotiks - tad tiešām jāsāk dusmoties - valsts naudas un vispār administratīvo resursu tērēšana..
vārdu sakot, šodien cepos par to, kas notiek valstī.
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:24 am GMT.