smth
Commenting To 
10th-Jan-2012 08:38 am
piesalis un ir sausāks. un man patīk šādi rīti, jo matus var normāli ieveidot - katrs uz savu pusi nelūkojas ;)) protams, ielās sanāk būt krietni uzmanīgākai - lai kājas nepaslīd :) bet vienalga ;) prieks par matu veidošanas vieglumu ir pietiekami liels. pat aizmirsusi esmu, kad pēdējo reizi tas bija izdevies tik viegli.
maize.. nezinu. pašai bail, ka kaut kas īsti nav. no spaiņa knapi dabūju ārā. protams, apakšu nedaudz iebojāju. pagaršoju tās drupačas, kas bija pielipušas - likās sāļas, bet pusdivos naktī jau viskautkas var liekties. vvz. vārdu sakot, bail ir dot izcepto cilvim. būs jāsaka, kā ir - ka šis ir tikai trešais cepiens, un ka gadījumā, ja negaršo, tad jāizbaro putniem. cepšu citu vietā un nesīšu tad atkal. it kā pēc apraksta likās, ka varētu būt ok pēc sastāva. bet nezinu. izskatās no ārpuses jau gana glīti tā maizīte - smuki apaļīga, nekas nekur nav iekritis.. bet nu redzēs, kādas atsauksmes būs.
ak, jā. cepu šo:


vēl šobrid cenšos noturēt to stāvokli, kas sākās jau piektdien, ko pa brīvdienām nedaudz palaidu vaļā, bet vakar atkal ieņemu - pegasus-iesper-man stāvoklis. šobrīd nodarbojos ar radīšanu. rakstu projektu. nedaudz šķendējos par to, ka viss ir tā, kā ir, bet negribu pazaudēt radīšanas iedvesmu. protams, zinu, ka tas viss ir tikai pirmās idejas, pirmās redakcijas, ka viss vēl pa desmit lāgi tiks rakstīts un pārrakstīts. bet vienalga. jā, līdz ar to krietni mazāk runāju ar bēbēm, jo negribu zaudēt lieki laiku. un man ir pilnīgi vienalga, ko par mani domā.
turklāt vakar katrai papildus lielos darbus iedevu. lai sēž un strādā. vārdu sakot - darbs, darbs, darbs.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:26 am GMT.