smth
 
30th-Dec-2011 12:28 pm

e-horoskopi sola:
Jaunavām 2012. gada horoskops sola veiksmi jaunu lietu uzsākšanai, īpaši, ja tajās ir iesaistītas arī citas horoskopa zīmes. Gada nogalē pievērsīsiet lielāku uzmanību draugiem.
Attiecības šogad jums būs īpaši aktuālas. Daudz jaunas pazīšanās, kuras var diezgan viegli pārvērsties par ko nopietnāku. Attiecībās būsiet ļoti egoistisks, tāpēc cenšaties, lai tas, ko vēlaties Jūs, būtu pieņemams arī otrai pusei!
2012.gada vidū kādu ļoti seksuāli iekārosiet. Taču, lai gūtu panākumus pretējā dzimuma frontē, nepieciešams par sevi piedomāt jau gada sākumā.
Ģimenē 2012. gadā viss solās būt salīdzinoši mierīgi. Taču varbūt tā tikai izskatās? Pievērsiet uzmanību, kā patiesībā jūtas jūsu ģimenes locekļi. Draugi neliks vilties. Ja Jums vēl nav paši labākie draugi pasaulē, tātad pats par tādu vēl neesat kļuvis. 2012. gads ir vienkārši fantastisks gads, lai Jūs kļūtu labākais draugs pasaulē kādam savam draugam. Ko labākais draugs pasaulē varētu tagad izdarīt, lai iepriecinātu savu draugu?
Šogad īpaši jāuzmanās darbā ar tehniku. Lieki neriskējiet. Pavasarī iespējama saaukstēšanās, labāk laikus stipriniet savu organismu un turiet mājās zāļu tējiņas.
Iespējams, ka 2012. gadā nāksies daudz ceļot darba dēļ. Uztveriet to kā piedzīvojumu un pārmaiņu no rutīnas. Gūsiet daudz jaunu iespaidu, kuru iespaidā spēsiet pozitīvi pārsteigt kolēģus. Uzmanieties darbā no krāpniekiem un sliņķiem – 2012. gadā ar tiem nāksies sastapties diezgan bieži.
2012.gadā radīsies iespēja veiksmīgam naudas ieguldījumam. Finanšu ziņā nebaidieties riskēt, ne vienmēr Jums veiksies, taču, neko nedarot, noteikti vinnētājos nepaliksiet. Rūpīgi izpētiet visu par saviem investoriem.

horoskops2012:
Personīgās attiecības pirmajā pusgadā Jaunavām sagādās ne mazums raižu. Marss turpat vai pusgadu atrodas jūsu zvaigznājā un tas padarīs jūs nepacietīgus un dažkārt pat agresīvus. Šis atsauksies gan uz ģimenes cilvēkiem, gan tādiem, kas nav saistīti laulības saitēm.
Tomēr jāatzīst, ka jūsu partneri arī būs pie vainas, jūs variet saskarties ar nepatiesīgumu, māņiem, nevēlēšanos viest skaidrību jūsu attiecībās. Tikt pie skaidrības faktiski neizdosies, jo jūsu uzstājība un agresija var noslīkt neizrunātības un atklātu melu purvā. Tomēr šis visvairāk var skart cilvēkus, kam jau iepriekš ir bijušas līdzīgas problēmas pagātnē.
Saticīgi pāri būs pārņemti ar bērnu lietām, iespējami lieli tēriņi un emocionāli ieguldījumi bērnu audzināšanā un skološanā.

http://ipasi.espati.lv
Jaunavas horoskops 2012. gadam
Pirmais pusgads, tipiskām Jaunavām kļūs par lielisku laiku apmācībai un pašattīstībai. Šobrīd jūs daudz labāk spēsiet apgūt jaunas zināšanas. Tas var nākt par labu visiem tiem, kas piemēram vēl mācās augstskolās, vai būt kā liels atvieglojums tiem, kas apmeklē kursus vai papildus apmācību. Savukārt otrais pusgads nesīs sev līdz iespējas realizēt savus mērķus. Paplašiniet savas zināšanas, veiciet pētījumus un visas šīs zināšanas būs noderīgas jums jau pavisam drīz.
2012. gada otrā puse ir īstena iespēja jūsu mērķu un plānu sasniegšanai. Apstākļi būs jūsu pusē. Pacentieties neizšķērdēt enerģiju sīkumos, bet gan sakoncentrējiet to un novirziet pareizā gultnē.
Finanšu sfēra būs stabila. 2012. gadā, tā nenesīs krasus kāpumus. Dažkārt var rasties nepieciešamība rūpīgāk izvērtēt izdevumus, taču ja būsiet pacietīgi un centīsieties sekmēt finanšu stabilitāti, iespējams arī naudas pieaugums.
Personīgajā dzīvē aktivizēsies tieksme uz pārmaiņām un piedzīvojumiem. Tamdēļ, ja esiet nolēmis uzturēt stabilas attiecības, neļaujieties mirkļa vājumiem un turiet sevi grožos. Attiecības, kas būs radušās iedegoties kaisles ugunij tik pat ātri apdzisīs. Ja jums ir nopietnas attiecības centieties tajās ieviest vairāk romantisma un piedzīvojuma gara, pamēģiniet kaut ko jaunu intīmajā jomā. Centieties ar partneri sasniegt dvēseles vienotību, lai kāre uz sānsoļiem liktos pilnīgi nenozīmīga. Sākt jaunas nopietnas attiecības nevajadzētu. Paņemiet attiecību pauzi, steiga šajā gadā romantiskajā jomā būs nevietā. Izvairieties no gadījumu sakariem. Iespējama paaugstināta interese par azartspēlēm, taču zvaigznes neko spožu šajā jomā jums nesola.

saulesjosta.lv:

2012.gada sākumā zvaigznes īpašus mīlas piedzīvojumus nesola. Tie pavisam negaidīti sāksies 2012.gada pavasarī, kad nejauši (vai arī jauši) sastapsiet bijušo mīļāko. Iespējams, ka dažas no jums pārdomās vai nemēģināt “laimi” vēlreiz. Zvaigznes gan nekādas rekomendācijas šai sakarā nesniedz. Rudenī var rasties problēmas ar savu emociju izpaušanu, tāpēc mīļotajam atgādiniet par savām jūtām pret viņu, izrādiet rūpes. Iespējams, ka gada beigās nāksies pieņemt svarīgu lēmumu, kas var nopietni ietekmēt jūsu personisko dzīvi.
2012.gadā jūs sagaida daudz jaunu iepazīšanos, biznesa kontaktu veidošana un tamlīdzīgi. Nepiemirstiet par ģimeni. Laika periodā no maija līdz septembrim attiecības ar laulāto draugu var kļūt pietiekami saspringtas. Centieties nepievilt mīļotā cilvēka dāvāto uzticību.

epadomi.lv:
"Valstis: Grieķija, Palestīna, Krievija, Čehija, Kanāriju salas.
2012. gadā, atvaļinājuma laikā Jaunavām jācenšas lielāko akcentu likt uz veselības uzlabošanu. Izvēloties viesnīcu, īpašu uzmanību būtu jāpievērš ēdināšanai, jānoskaidro, vai viesnīcā ir diētiskā ēdienkarte. Ideāli būtu, ja atvaļinājuma laikā būtu iespēja nodarboties ar veselības vingrošanu, veikt stiprinošas procedūras. Atpūtu un ārstēšanos var apvienot, izvēloties pasaulē pazīstamus kūrortus, piemēram, Karlovi Vari. Atvaļinājumā svarīgākais – veselīgs dzīvesveids un iespēja sekot līdz veselības stāvoklim.
Jaunavām piemīt īpašība lielu uzmanību pievērst sīkumiem. Nelielas izmaiņas programmā, piemēram, autobusa kavēšanās vai kāda viesnīcas servisa trūkums, var sabojāt garastāvokli. Ir jācenšas nepievērst tam uzmanību.
Gatavojoties ceļojumam cenšas pārdomāt katru niansi, kritiski vērtējot un analizējot tūrisma aģentūru piedāvājumus. Atpūsties labāk nelielā grupā, iespējams tie varētu būt 2-3 darba kolēģi. Bērnus šoreiz labāk neņemt līdz, lai izvairītos no sīkiem strīdiem un nesabojātu atvaļinājumu. Iespējams Jūs gribēsiet paņemt līdzi ceļojumā savu suni.
2012.gadā Jaunavām ieteicams doties pārgājienos.

astrologi.lv:
Viss jaunais, kas ienāks Jaunavas pasaulē ir uz palikšanu. Mazliet knipelīgajai un konservatīvajai Jaunavai uzreiz nebūs viegli pieņemt pārmaiņas, kas izjauks daudzu ieraso lietu kārtību, tomēr ir tā vērts noriskēt.
Debesu labdaris Jupiters izgaismos iespējas papildināt savas zināšanās, neatkarīgi no vecuma. Liela saskarsme ar ārzemju jautājumiem, varbūt pat pašam tāls ceļš jāmēro. Gada otra puse paredz statusa maiņu, būtiskas izmaiņas dzīvē. Viss pārējais ir tikai priekš tā, lai tam Jaunavu iešūpinātu.
Saturna diktētais taupības laiks joprojām divas trešdaļas gada rituma būs attiecināms uz Jaunavu. Tas nozīmē, ka līdz finanšu iztrūkumam, kam paveicās – stabilitātes, posma noslēgumam palicis pavisam maz un tālāk seko daudz brīvākas rokas, ar iespējām uzlabot savu finanšu rocību.
Sākot ar oktobri, Saturnam mainot zīmi uz Skorpionu, sākas divu gadu periods ar uzsvaru uz ierobežojumiem, pārdomām un atbildību saskarsmes jautājumos, līgumattiecībās, radu un kaimiņu būšanās, tehniskos jautājumos.
Bizness, darbs, saimniecība
Gada pirmā trešdaļa paies kā šūpolēs. Daudzas lietas tiks vizinātas šurpu turpu. Domu skraidīšanai biznesam un darbam nevajadzētu vilkties nopakaļus astē. Labāk darbību iekonservēt, apdarot tikai pašu svarīgāko.
Ģimene, attiecības, bērni
Svarīgākie jautājumi risināsies ap pašas Jaunavas mēģinājumiem nopozicionēties jaunajos apstākļos. Dzīvesdraugs var būt vai nu lielisks palīgs vai pamatīgs traucēklis, bet vislabāk jau nemaisīties pa kājām. Iesīkstējošus konfliktus labāk nerisināt, jo pozīcija būs uz konfliktiem vērsta.
Gada otrajā pusē, kad būsi daudz vieglāks un elastīgāks, tad arī attiecībām atradīsies laiks un vieta.
Veselība
Jāsargā galva. Līdz ar gada sākumu liela uzmanība jāvelta visai imūnsistēmas stiprināšanai. Liela jūtība pret infekcijām.
Atpūta, hobiji
Tajos retajos mirkļos, kad nestrādās, Jaunavas daudz domās, pamatīgi izpurinot domu apcirkņus. Tādos brīžos vajag doties pie jūras, kāpt kalnos vai pastaigāties svaigā gaisā.
Uzmundrinās viss dabiskais un uz virsotnēm tēmēts.
Personības šarms, simpātijas, mīlestība, atzinība: 8.01. - 20.01., 5.03. - 3.04., 7.08. - 29.10., 17.11. - 26.12.

delfi.lv
JAUNAVA Gada sākums veiksmīgs. Jaunava var saņemt gan sen pelnītu atzinību, gan negaidītas uzslavas. Darbā iespējami daudzi notikumi, kas neļaus atslābināties un zaudēt modrību. Šķiet, Jaunava to vien būs gaidījusi, jo ar apskaužamu enerģiju metīsies iekšā notikumu virpulī. Diemžēl šis un tas var tikt darīts tikai darīšanas pēc, neraizējoties par rezultātu. Neskatoties uz to, Jaunavas pieredze un profesionālās iemaņas gada pirmajā pusē tiks atzinīgi novērtētas. Finansiālā situācija būs stabila, taču dzīvot greznībā nevarēs. Veidojot jaunas attiecības, nevajadzētu ar aizdomām izturēties pret katru cilvēku, kas vēlas iepazīties tuvāk. Ja kāda cilvēka rīcības motīvi rada šaubas, labāk nogaidīt, nekā uz karstām pēdām mēģināt noskaidrot patiesību - ar laiku viss noskaidrosies. Jo mazāk Jaunava mēģinās ietekmēt tuvu cilvēku viedokli un rīcību, jo saskanīgāka būs dzīvošana.

astrogloba.lv
Jaunava – paveras iespēja atiet no ikdienas rūpēm un pievērsties garīgām lietām. Dzīves situācijas un apkārtējā vide liks jums mainīties, mainīt savus uzskatus, savu nostāju un paraudzīties uz visu no citas puses. Var būt konflikti ar apkārtējiem. Partneri var dot jaunas un radošas idejas. Izrādīsiet iniciatīvu jaunos kontaktos. Pavērsies iespējas paplašināt savas zināšanas, iespējams aizbrauksiet plānotā ceļojumā. Var rasties ģeniālas idejas pārmaiņu ieviešanai savā dzīvē.

frut.lv
Jaunava:
Dinamisks gads! Viss būs tavās rokās, jo kopumā dotas labas iespējas, tomēr tu pats vari palaist garām iespēju, ja būsi pārāk konservatīvs. Gada sākumā lielu lomu spēlēs attiecības ar ārzemniekiem, neatkarīgi vai tie ir sadarbības vai privātie kontakti. Var pamainīties tavs paziņu loks, jo sevišķi, ja apjautīsi, ka viens no viņiem tikai izmanto tevi un neko nedod pretī. Iespējami strīdi finanšu saistībā. Gada otrā puse kopumā labvēlīgāka, tad uzlabosies arī finanšu situācija. Sākot no jūnija mēneša pastāv labas iespējas tikt pie augstāka amata vai labāk apmaksāta darba. Vairāk domā par sevi, mazāk skaties, ko runā un iesaka apkārtējie! Privātās attiecībās ieteicams vairāk saglabāt mieru, nestrīdēties. Iespējams, būsi viegli aizkaitināms, aizvainosies par sīkumiem, tomēr arī neklusēsi par radušos situāciju. Daudz laika aizņems bērnu audzināšana, sevišķi, ja viņi sasnieguši skolas vecumu. Veselības problēmas tevi šajā gadā neapdraud. Vienīgi esi piesardzīgs pie stūres, kā arī pārāk neiesaisties ekstrēmos sporta veidos!

vārdu sakot - daudz visādas muļķības :D
This page was loaded May 4th 2024, 11:44 pm GMT.