smth
Commenting To 
18th-Nov-2011 11:27 am
foršs rīts. duksis paēd un pavemj. tagad segas jāmazgā :(
bet vispār - ir labi viss. no rīta gan, kad ieslēdzās radio, īsti nesapratu, vai man jāceļas vai varu turpināt gulēt. kaut kā galvā samežģījās tas, kāda šodien diena. varbūt pie vainas ir arī vakardiena, kad nekāda īsā diena nesanāca, jo 15:30 vēl bija sanāksme, kas, protams, ievilkās līdz 16:40...skumji patiesībā, ka tiem, kuriem būtu jābūt lielākai izpratnei un vēlmei kaut ko darīt valsts un cilvēku labā, domā tikai vairāk par sevi un savu spalvu spodrināšanu... skumji..
pēc visa šī murdziņa žigli bizoju uz frizētavu. kļūstu joprojām aizvien gaišāka :) iesmēju, kad mana frizierīte atnāca ar krāsām, lai saprastu, ko tad mēs pašās beigās krāsosim :D nē, tik gaišiem es vēl neesmu gatava :D bet neviens jau arī šobrīd nevar tādus nokrāsot :) vēl esmu pietiekami tumša :D ai, sīkums tas viss. tādas sadzīves dzīves ainiņas. bet, nu jā viens sīkums gan patika - tēja tiešām bija garšīga, kā jau man frizierīte solīja (gribēju citu, kuras viņiem uz to brīdi nebija, bet viņa ieteica paņemt to, ko paņēmu :))) ).
vakar frizētavā gandrīz izlasīju visu jauno Ir. Kaut kā negausīgi riju katru burtu, katru vārdu.. šoreiz par ļoti uzrunāja vairāki raksti. patriotisms, vai piemetās? lai gan patiesībā esmu visnotaļ mēreni noskaņota - bez lieka fanātisma un galējībām. esmu augusi bilingvālā vidē, tāpēc dalījums - mūsējie un svešiem man praktiski nepastāv. vērtēt vajag darbus, nevis izcelsmi. manā ielā, laukos, dzīvo vai dzīvoja gan ģimene no kazahstānas, gan no maskavas, gan no baltkrievijas. dzīvokļa kaimiņi ir ģimene no azerbaidžānas. un nav nekādu ņemšanos par to, kādā valodā runā vai okupanti ir, vai nav.. tādos laukos viss ir savādāk. viss ir krietni nosacītāk. un tas laikam arī ir pats labākais.
eh... labi. nav ko te tagad apcerēt. kāda kafijkrūze un tad jādomā, ko tālak ar šo dienu darīt :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:21 am GMT.