smth
 
13th-Nov-2011 10:28 pm
vakar vakars un shodien diena nobumbuleeta pa maajaam. vakaraa gan shodien nedaudz izbraucu, bet tas taa..
bet taa diena pa gultu un tv un filmaam.
vakar agri no riita noskatiijos The Hangover (2009). gaidiiju, ka buus pavisam duma komeedija, tomeer nepalika nelaaga peecgarsha ;) tiiri labi izklaideeja ;) un lika pasmaidiit ;)
vakar vakaraa sanaaca ieksh tv iesleegt veco labo Madagascar (2005). :)) izsmeejaamies kaartiigi ;) un, skatoties atcereejos, ka ljoti ilgi sho multeni izvairiijos skatiities, jo man likaas peec reklaamas rulliishiem, ka taa buus duma un es buushu viilusies. bet, kad noskatiijos, tad sapratu, ka taa ir viena no skataamajaam multeneem, pie kuras var ik pa briidim atgriezties. arii shoreiz skatiijos un smaidiiju par jokiem un teeliem :)
peec tam atkal tv iepriecinaaja ar filmu Closer (I) (2004).kaadreiz ljoti patika. gan filma, gan skanju celinjsh. skatiijos shoreiz, lai saprastu, vai joprojaam patiik. un... secinaaju, ka tveru sho filmu pilniigi savaadaak. jaa, laiks, dziives pieredze pamaina uztveri..un patikshanu un nepatikshanu. lai gan skanju celinjsh joprojaam patiik.
un naktii, peec ieprieksheejaas filmas noskatiishanaas, noskatiijos veel vienu filmu, ko kaadreiz skatiijos - Labyrinth (1986). Taa kaa sen to redzeeju, tad gribeeju saprast, kaapeec toreiz taa filma izsauca diveejaadas sajuutas - i patikshanu, i pretiigumu. par patikshanu saprotu - muuzika. par pretiigumu - varbuut tas, ka taada sizhetiski likaas diivaina - jaa, aa, padomju pusaudzis, kuram pasakas ir pilniigi savaadakas pauriitii :) bet tagad, pieaugushai esot, patika :) i viens, i otrs :) nekaada pretiiguma ;)
Comments 
13th-Nov-2011 11:03 pm
man madagaskaras beigās bija arī jāraud
13th-Nov-2011 11:06 pm
jo...?
13th-Nov-2011 11:07 pm
detaljas neatceros
bet labais sadraudzeejaas ar slikto vai kaut kas tml tur bija
pobegjila druzhba:)
13th-Nov-2011 11:11 pm
:)) nu jaa taa jaa :)
14th-Nov-2011 06:10 am
Hē - Labirintu arī gribētos vēlreiz nosaktīties. Atceros, ka bērnībā patika Bezgalīgais stāsts - to noskatījos kkad nesen vēlreiz, drusku vīlos.
Šo pat īsti neatceros, bet tomēr derētu :)

Vēl no bērnības atcerējos tādu "Mio min Mio" - arī sainteresēja nolūrēt vēlreiz :)
14th-Nov-2011 08:53 am
Bezgalīgais stāsts man arī patika ;) bet mio mans mio bija vismīļākā :) vajadzēs noskatīties atkārtoti :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:23 am GMT.