smth
 
6th-May-2007 09:48 pm
diena kaut kaa pagaaaja aatri. neko no plaanotaa gandriiz neizdariiju. saaku skatiities grejas anatomijas 3.sezonu, uz vakara pusi beidzot sanjeemos lielai dreebju gludinaashanai. vairaak nekaa meenesi gludinaashana notika no riita, lai sapostos uz darbu. visas paareejaas dreebes kraajaas kaudzee. liidz aizbraukshanai tas buutu vismaz jaapabeidz, lai atgriezhoties buutu vieglaak, jo peec triis nedeelju prombuutnes koferis buus pilns ar mazgaajamaam dreebeem :(.
riit buus leenaa garaa jaasaak kraameeties. negribas visu dariit peedeejaa vakaraa, jo iipashi taapeec, ka jau peec 5 no riita jaadodas uz lidostu.
aaaaa...saak kljuut nedaudz nervoza.. tika daudz kas jaaizdara pirms projaambraukshanas..ceru, ka visu paguushu.
patiesiibaa bija dikti labi, ka inese ar eliiziiti atbrauca. paseedeejaam, uzsitaam klachu un pie reizes pabaroju vinjas :)) (smiekliigi, shodien vienaa briidii saaku domaat par to, ka esmu aizmirsusi, ko noziimee gatavot. saaku domaat, ka man kaados kulinaarijas kursos buutu jaaaiziet...bet laikam tomeer vaina ir tajaa, ka vienkaarshi jaagatavo.regulaari.).
duuda godiigi uzvedaas, un shoreiz vinja neiekaustiija eliiziiti ;) visu laiku domiigi vai nu seedeeja, lai vareetu visu noveerot, vai arii slapstiijaas apkaart :) turklaat nekauniigi ik pa briidim centaas iznjaudeet konservu :)peedeejaa laikaa vinja taada miiliga palikusi.censhas buut man tuvumaa. laikam zveers juut, ka doshos prom...
eh...
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:26 pm GMT.