smth
 
16th-Sep-2011 08:29 pm
par kakju kakinjaam atkal.
savaacu duksi. taads noraudaajies izskatiijaas - acu kaktinji slapji.
daktere noteica, ka duksis esot dusmiigs uz vinjaam bijis. nojaushu, ka laikam koda, skraapeeja un ruuca. nu, tipiskais duksis. tagad desmit dienas kleitinjaa duksis un katru dienu tiiriit ar uudenjrazha parskaabi operaacijpeedas. shuves esot ieksheejas, taa ka nekas nebuushot jaanjem aaraa. zaales esot sadurtas paaris dienas uz priekshu. eest - tikai riit. un... un labi vien, ka esam atbraukushas, jo..jo strutas tomeer bija.
nu, vismaz mana sirdsapzinja tiira - neko neesmu izdariijusi nepareizi vai lieku. shaa kaa taa bija shii proceduura jaaizveic, jo citaadi atkal buutu jaabrauc pakalj antibiotikaam/shpriceem.
atvedu maajaas. atveeru kasti un shii jau peec pavisam iisa briizha noleema, ka aatraak jaatin prom no taas baisaas kastes. taa kaa kastee bija ieklaats paladzinjsh, bet duksis peec narkozes sachuraaja pilnu paklaajinju, vestiite duksim tagad nelagi ozh. bet nu nevaru njemt to nost un mazgaat shodien. naaksies kaadas dienas pieciest. veel kastee esot, paveema. bet tas jau normaali esot peec narkozes. bet nu cik tad ilgi kastee var seedeet? nabags visupirms centaas paliist zem gultas, bet laime mana, ka pagultee ieliist var pa shauru spraudzinju. duksha pakaljkaaju vaajums neljauj vinjai atsperties un pasliidet zem gultas. tad neveiksmiigs meegjinaajums uzlekt uz kreesliem, diivaana, gultas. ejam un kriitam, ejam un kriitam. protams, apstaigaaja maaju - kontroleeja, vai vinjas teritorijaa viss ir savaas vietaas. triis stundu laikaa jau triis reizes duksis ir iemaniijies pavemt. dazhaadaas vietaas - es tik steidzu ar dvieliishiem visu savaakt. krietnu briidi pagroziijaas pie bljodu vietas. tur nekaa nav - tikai uudens. un tas nemaz nav tas, ko duksis gribeetu. bet.. nedriikst. liidz riitam nee.
uz briidi shamaa tomeer ieraapaas skapii. un pats smiekliigaakais bija, ka peec minuuteem 10 shamaa izdomaaja, ka jaaraapjas pa plauktiem augshaa. par sho biju paarsteigta - knapi velkas, bet alpiinistu gan teelot neaizmirst. nonjeemu no trases - uzliku uz dvieliisha pie sildiitaaja, lai sildaas. veel konkreeti iesmeeju, kad duksis izdomaaja, ka nagi arii buutu taa kaa jaapaasina. :> nee, nu kakjis taads jokdaris arii peecoperaacijas stadijaa.
tagad maina dislokaacijas vietas - te uzraapjas uz gultas, pagulj ierastajaa stuuriitii, te apguljas pie sildiitaaja.
vaardu sakot - joprojaam censhas buut aktiivists.
gaidiishu riitu un skatiishos, kas taalaak. kaa eediis riit. vai aizies uz kastiiti. kaa viss dziis. vai atveseljoshanaas process noritees normaali. ja nu kas, tad atkal uz kliiniku. tomeer shobriid ceru, ka viss buus labi un duksis atgrieziisies ierastajaas dziivee. vieniigais - buus nedaudz vairaak jaapieveersh uzmaniiba tam, cik daudz vinja eed. ceru, ka nekljuus paaraak rijiiga un neuzbliidiis ;)
nu, un peec kaada meenesha varbuut nedaudz veelaak laikam jaaaizved vinja buus sapoteeties. bet tas taa. par to veelaak domaas. tagad svariigaakais ir atguuties.
Comments 
16th-Sep-2011 10:14 pm
vai ne ;)
tev vismaz garīgais augsā - tas jau ir labi :)

/twitterī ir pāris "foršie kaķi", kas raksta ;) - piem https://twitter.com/#!/Mr_Manolo - nebeidz ikdienā priecēt ;)/
16th-Sep-2011 11:43 pm
nee, nu es pagaidaam esmu pozitiivi nogaidosha :) duksis ir paardziivojis operaaciju un tas jau ir labi ;)
tagad skatos uz vinjas uzvediibu un pamanu tikai pozitiivaas ziimes tikai ;)
tagad pusotru stundu vinja nogulshnjaaja uz manis. visaadi groziijaas, bet tomeer uz manis vai man blakus. un liida ar purninju iebakstiities maneejaa. taatad - nav gluzhi naids liidz kapa malai ;)
This page was loaded May 3rd 2024, 12:01 am GMT.