smth
Commenting To 
13th-Sep-2011 10:04 am
vakar bija pārāk intensīva diena. mājās gāju kā sadzērājusies - kaut kādā zināmā komāāā.. galva vakar paguva nokūpēt - visa pārāk daudz. paralēli sakrituši daudz dažādi darbi un darbiņi. protams, visi ir mega-steidzami.
vienīgais, kas likās nedaudz jocīgi - direktors, ienākot vakar pēc darba pie manis, sāka jautāt, vai es ņemšu atvaļinājumu. atbildēju to, ka vienu lieni es nevaru atstāt - nepavilks tomēr piecas nedēļas viena. pajautāju, kāds ir plāns ar darbinieka pārcelšanu pie mums. imants kaut kā miglaini izteicās, ka varbūt nemaz ne ieva nāks pie mums, bet līga. viņi šobrīd vēl spriež.. nu, labi - man pa lielam ir vienalga - ka tik var uzlikt uz slidām un iemācīt izveikt piruetes - lai strādā centīgi.
nāks laiks, tad redzēs.
pa ceļam iegāju četros veikalos. meklēju vēstuļu papīru. un neatradu. jā, visādi krāsainie papīri ir, bet tieši tā, ka vēstuļpapīrs - nav. labi, ka atcerējos, mājās nedaudz vēl ir. astra taču savulaik uzdāvināja ;) tagad saņems atpakaļ :))) bet vispār - vēstuļpapīra jautājums joprojām paliek aktuāls.
mājās - duša, lavandas eļļa un gulēt! nogurums pārāk liels.
protams, no rīta bija pārāk grūti piecelties. līdz ar to kavēju uz darbu 40 minūtes ;( bet tā jau tāda normāla organisma reakcija uz stresu.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:27 pm GMT.