smth
 
25th-Aug-2011 07:32 am
jaa, jaa. kljuustu neinteresanta - viss, ko speeju - rakstiit par "kakinjaam"..
vakar vakaraa atnaaku - shamaa pati ieliidusi gulj zem segas gultaa. auksti peec narkoziites un veeders ta pliks. visu vakaru taada diezgan slapstiiga - zem gultas vai skapii. lai gan kaadaa briidii izdevaas vinju pierunaat paleekaat pa gultu pakalj laazerinjam :> bet naktii - atnaaca pie manis guleet, paleekaaja paari man (ieprieksh vairaak vai nu staigaaja apkaart, vai leenaa garaa paarveelaas). paaris reizes aizgaaja paeest konservus, jo nedzirdeeju sausaas bariibas sprakshkjus, beidzot ir speeks arii kastee parakties. un tagad... tagad... i sauso bariibu nedaudz iekoda, i konservu nedaudz apeeda.
shodien vakaraa buus ko arstam izstaastiit. eh.. atkal shodien uz kliiniku - pakalj zaalju devai.
bet praats vismaz nedaudz mieriigaaks.
Comments 
25th-Aug-2011 08:19 am
Patiesam labi, ka tā!:)
25th-Aug-2011 09:12 am
nu, ceru, ka tishaam viss shoreiz beigsies labi.. un peec tam.. peec tam buus jaaizdara tas, ko nedariiju - buus vien duksi jaapakljauj sterilizaacijai. protams, saprotu, ka tas var vinjas uzvediibu mainiit, saprotu, ka vinja var apvelties - nebuus vairs smuka, garkaajaina un tieva kakju meitene. bet nu - veseliiba ir svariigaaka.
25th-Aug-2011 09:32 am
Nu vispār jau tas nav tas trakākais: es savējo sterilizēju jau "cienījamā" vecuma, tb laikam 5 gadi bija. Neko daudz nav apvēlusies, tjipa tāds sievišķīgs apaļums uzradies - vairs neizskatās pēc pusauga kaķēna, bet patiešām kaķenes. Un varbūt mīlīgāka kļuvusi, bet citu izmaiņu nav.
25th-Aug-2011 10:06 am
mums buus veel cienijamaaks - 8 gadi ar astiiti :D
a Tu savu kakji uz dieetas turi, lai paaraak neapveljas? man dikti gribas, lai vinja taada tieva un garkaajaina joprojaam ir.. redz, vinja man ir gan pietiekami augsta, gan pietiekami gara - kaa smejos - baleriina. :))) lai gan, kad tie 4kg dziivsvara uzkaapj uz manis kaut kaa nepareizi, juut ka smaga :D
26th-Aug-2011 08:13 am
Noup, nekādas diētas, baroju tieši tāpat kā iepriekš - konservi 1 mīkstā paciņa vai mazā kārbiņa dienā (sadalīta uz pusēm rītā un vakarā) un sausās skripsnas stāv iebērtas visu laiku. Nekad neesmu pirkusi sauso "mazkaloriju" vai tamlīdzīgu, tikai - garai vilnai, iekšā dzīvojošiem kaķiem, utt.
Nu manējā sver ap 3 kg (šodien uzkāpu ar viņu uz svariem;)).
26th-Aug-2011 09:06 am
huh :) tas nomierina nedaudz - veel viens miits ir sagrauts ;)
25th-Aug-2011 08:56 am
būšu palaidusi garām. kas kaķei noticis?
25th-Aug-2011 09:09 am
zem tag`a "duksis" šonedēļ viss sarakstīts. piedzīvojumi un pārdzīvojumi uz pilnu klapi.
bet pagaidām domāju, ka sākam atveseļoties. šobrīd kā vainīgo ārsti tur aizdomāas dzemdes iekaisumu.
25th-Aug-2011 09:57 am
mana dāma jau sterilizēta, bet ārsts brīdināja, ka es par vēlu nāku. kaķe liela, var vecumdienās iemesties kas nelāgs. bet pagaidām fu fu fu 8 gadi nodzīvoti un kaķe tieva, ņipra un nekā nav no rakstura mainījusi. ja nu vienīgi nedaudz mazāk vaktē bērnus un man šņāc virsū, kad eju raudošo glābt. mātišķo instinktu nav tik izteikti. un runčlaikā nemokās.
turaties! es lasīju skrienot ātri pāri un izlasīju trakas lietas. labi, ka šodien pārlasīju vēlreiz. būs labi :) zvērs izturēs un vēl ilgi būs dāma ar duksisku raksturiņu :)
25th-Aug-2011 09:57 am
man nešņāc vairs virsū.. ( izspruka burti)
25th-Aug-2011 10:09 am
:) nu, man jau taa shnjaakshana tieshi patiik :) reizeem speciaali pakaitinu vinju, lai vinja paraada raksturinju :) es jau taads kakja kaitinaataajs esmu :)
vieniigais, kas man tieshaam patiik - ar duksi sadziivojam taa, ka vinja zina, ka skatiishanaas aciis nav agresijas paziime. protams, tas noziimee, ka ar sveshiem dziivniekiem nedriikstu vinju laist kopaa (lai gan vispar izvairos tikties ar citiem kakjiem :>), jo tad tur buus dieva ziimes ;>

oi, nu es tieshaam ceru, ka viss buus labi..
25th-Aug-2011 10:51 am
būs labi :)
bizošana un dancošana un spēlēšanās manai tikai pastiprinājās. martā citi kaķi auro, mana spēlējas ar smilgu vējā :) tā tas salīdzinājumam :))
25th-Aug-2011 12:20 pm
:D nu, mums ir triis reizes gadaa - pavasarii, augustaa un oktobra beigaas :) peec duksha kakja laikiem var noteikt gada laikus ;)
25th-Aug-2011 12:52 pm
aaa nu re. es tik vienu tādu aurlaiku piedzīvoju un tāpēc aiznesu sterilizēt. sāku saprast, kāpēc 3 x gadā kaķei dīvaina dancošana piemetas. viņa kļūst vēl spēlētkārāka un vandās izteikti, izteikti vārtās. bet neauro, nav nervoza.
25th-Aug-2011 01:02 pm
:) nu, es kaut kaa to speeju mieriigi paardziivot. pat pati briinos, kaapeec ;)
klau, a peec operaacijas taveejai vilka vestiiti?
25th-Aug-2011 02:40 pm
nē. 3 dienas viņa neļāvās glāstiem. sāpēja. gulēja vienu dienu. nākamo jau nedaudz ēda. trešo jau līda no kastītes pati ēst. bet nekā lieka. tikai zāles un speciālā barība nedēļai. nedēļas laikā kaķe bija uz kājām pilnībā. tik punčuku neļāva pieskarties visai ilgi. vēl tagad viņa spēcīgi saraujas, ja uztrāpās kaut kā rētas vietā. bet es pat zinu kā. pašai tā rēta no ķeizariem. tur ir trula sajūta. tāda kaitinoša- ne sāp, ne īsti kut. tāds notirpums vai trulums. nezinu kā apzīmēt.
25th-Aug-2011 02:46 pm
nu, skaidrs! hmmz... tagad atgaadinaaji par veel vienu iemeslu, kaapeec negribeeju duudu opereet - reeta.. a mums abaam taa patiik darbiiba, kas saucas: "pakasiisim veederinju!"..
bet nu.. shoreiz nav variantu.
25th-Aug-2011 03:13 pm
rētu neredz kā tik spalva ataug. pati viņa ļoti ātri savelkas un pazūd. ateros, kā rētu meklēju škurinot spalvu :D bet nu tas jūtīgums jā'.. pati ar savējo zinu, cik viņai netīkami dažreiz iekacināt sanāk,kad ne tā uztrāpj. bet tā rēta ir zemu punčukam. tiesa savādāknekā cilvēkam. cilvēkam ir horizontāli ( ja ņem par piemēru, ka cilvēks stāv vertikāli :) ) bet viņiem rēta vertikāli. nezinu vai visi tā taisa, varbūt kā kurš.
BET pēc pirmā bērna man tā vēders ilgi nebija nejūtīgs un truls, kā ir pēc otrā. varbūt tāpēc, ka divreiz griezts vienā vietā. kaķei jau domājams ar vienu reizi tā riebīgi nebūs ilgi.
25th-Aug-2011 03:40 pm
:) būšu tagad izglītota ;)
bet nu jā - mani joprojām mulsina, ka tajā klīnikā, kur mans kaķis ir pacients, pēc sterilizācijas maksā tiek iekļauta/ piedāvāta arī vestīte.
25th-Aug-2011 04:05 pm
laiks iet un attīstās daudz :) cilvēcīgā pieredze- mazāk sāp kurstoties un ātrāk savelkās, ja ir uzlikta pēcoperācijas josta. nu šinī ga'dijumā kaķim vestīte :) tas jau forši.
25th-Aug-2011 04:15 pm
:) nu, jaa ;) laikam gan ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:18 pm GMT.