smth
 
21st-Aug-2011 09:49 am
kameer taisu back-up`u telefonam, tikmeer iisumaa par peedeejaam paaris dienaam.
piektdienas vakars ar diaanu arbeninu un nochnije snaiperi un bi2 ieksh areena riiga. jaa, kaut kur nedaudz par iisu bija, bet emocionaali ljoti, ljoti :) peec koncerta gan ar aljonu smeejaamies, ka tagad peec shii koncerta jaunieshu auditorija aizies noveeleet par saskanjas centru, jo sveetkus tachu riigas meers sariikoja :))
bet vispaar.. koncertaa esot, sapratu, ka laikam tieshaam manii ir tik daudz asinis sajaukushaas, ka necepos par nacionaalaam lietaam. var jau buut, ka tas ir nepareizi/slikti, tomeer taa, kaa nav, to gruuti ir iebakstiit sevii. viena lieta ir gan, par ko es aizdomaajos - par to, cik mees esam atshkjiriigi - krievi dodas uz areenu un arbenjinu un bi, bet latvieshi.. latvieshi atkal uz mezhaparku un kormuuziku. nee, nu varbuut es izpelniishos nosodiijumu, tomeer.. man (latvietei) arii gribas kaadu jestru, aizrautiigu koncertu. un..diemzheel...biljeshu cenai arii ir noziime..koleegji mezhaparka biljetes paardeva laikam pa 10 vai 15 latiem.. bet areenaa biju pa 3 :> bet nu labi, tas viss ir siikums, ja baigi grib, tad tie 15 lati nav arii nekaada iipashaa nelaime.
bet, atgriezhoties pie koncerta. tomeer nedaudz shis tas pietruuka. jaa, bija taas dazhas dziesmas, kas man ir kljuvushas bezgala miiljas, bet pietruuka vairaakas ;) jebkuraa gadiijumaa kakls nedaudz saap no dizedaashanas :D bet, ja godiigi, tad ljoti, ljoti, ljoti ceru, ka vinji kaadreiz atbrauks atkal un buus kaads koncerts ar simfonisko orkjestri, jo tas tieshaam speej smalki skart..
peec koncerta ljoti noveicaas, jo aljonas viirs vinjai pakalj atbrauca ;) taa nu vinji pa celjam aizveda liidz maajaam ;) to, ka aljona ir bezgala jauks cilveeks, to jau darbaa pamaniiju, bet - koncertaa esot, ieksha auto guvu tam atkaartotu apstiprinaajumu. tieshaam bezgala harmoniska gan vinja pati, gan vinjas gjimene.
vakardiena liidz ar to saakaas veelu, jo tikai uz riita pusi aizgaaju guleet - lasiiju graamatu. vakar visu dienu pa maajaam - kaut ko patiiriiju, kaut ko sagatavoju eest, kaut ko palasiiju, nedaudz paskatiijos tv.. ak, jaa. runaajot par ttv - vakardienas lielais prieks - avioshovs. ja godiigi, tad it kaa vienu briidi bija zheel, ka neaizgaaju klaatienee skatiit, tomeet tad sapratu, ka tuvplaani utt. ir iespeejami tikai tv :) liidz ar to - labi vien bija, ka skatiijos tv - i komentaarus dzirdeeju, i pastaastus par pilotiem un lidmashiinaam :) nav zheel, ka nebiju klaat ;)
bet shodien.. shodien peec brokastu sagatavoshanas aizdoshos ka uz ceesiim pakalj graamataam. graamatas ir tikai iemesls. lai gan.. kad pabeigshu ar mokaam to vampiiru saagu, tad vareeshu mieriigi paarlaciis dikensa kopotos rakstus ;) jebkuraa gadiijumaa gribas vnk izbraukt aarpus maajas, zveeru pakustinaat :)lai neieruus :D turklaat jaaiepeerk paaris lietas mammai un man maajai. un laiks shodien arii pietiekami labs pagaidaam. taa ka nav ko seedeet maajas. jaavelk dibens aaraa :D
Comments 
21st-Aug-2011 07:34 pm
Man laikam dzīves uztvere ir galīgi šķērsam.
ES varu aiziet uz kādu koncertu un ar baudu noklausīties to nemaz nedomājot, kurš to ir apmaksājis.
Un vēlāk balsot par to partiju, kura man tai brīdi patīk :)
22nd-Aug-2011 06:44 am
nee, nu man ir taapat :)
svariigaakais sanaak pozitivaas emocijas, ko guusti, nevis kaut kaadas partijas priekshveeleeshanu ciinja ;>
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:24 pm GMT.