smth
 
17th-Aug-2011 09:56 am
smieklīgs rīts. pamodos agri no rīta - jau piecos. pilnīgi pārliecināta, ka esmu izgulējusies, un tagad jānosit laiks līdz celšanās brīdim. paņēmu grāmatiņu un sāku lasīt. un aizmigu :) modinātājus - gan vienu, gan otru autopilotā esmu izslēgusi. tiešām netaceros - kā... pamodos tikai ap astoņiem :))) aizgulējos :)) nu, neko :) kamēr vēl steigā centos izgludināt džinsus, duksis pieripināja savu bumbiņu man pie kājas un sāka bakstīt mani un bumbiņu - mājiens no dukša puses - saimniec, paspēlēsimies! :) mhm! ko vēl ne?:) vienreiz paspēru bumbiņu, lai kaķim prieks un viss - pārējās izklaides jāgaida līdz vakaram ;)
ejot uz darbu, secināju, ka pilsēta ap astoņiem un ap deviņiem ir divas dažādas lietas. ierastajā laikā ielas ir krietni ļaužu pilnākas. bet ap deviņiem jau ir krietni mierīgāk, jo darba rūķi jau ir lielākoties darbā, bet atpūtnieki vēl nav devušies ielās :)
nu, ko.. tagad mierīgu sirdi var iekrist darbos. rīt liela dienas daļa ir ārpus biroja, tāpēc šodien jāpabeidz iesāktie darbi.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:19 pm GMT.