smth
 
15th-Aug-2011 09:29 pm
netipiski - daarzenju tazhiine vakarinjaas. bija labi. iepatikaas. it kaa saakumaa pietruuka galja, bet tad pieliku klaat nedaudz kreejuma - un..mmm... ;)
pupinjas ziemai saliktas. mamma, cik zinu, shogad neko nav ielikusi, bet man jau laikam maisinji 10 ir. tas ljoti priecee - ziemaa, buus ko izvilkt ;)
arii burcinjas leenaa garaa saaku gatavot - vilkt aaraa no visaadiem stuuriem un likt vienuviet - i lielaakas, i mazaakas, i pavisam mazas. pasuutiiju 6 litrus bruuklenju - vaarishu zapti un taisiishu kompotu.
bumbieri ir bezdieviigi garshiigi :) patiik tos grauzt un grauzt, un grauzt :) bet baidos, ka naaksies vaariit kaadu dalju ievaariijumaa - nespeeju visu apeest tik aatri, cik tie saaks bojaaties. bet nu redzees.
vispaar shogad diezgan daudz ko lieku saldeetavaa. kaa nevienu gadu ieprieksh. un pats trakaakais - man patiik tas!
Comments 
15th-Aug-2011 09:49 pm
Vāvere ieziemo produktus.
Kaut skolā tas nebija mācīts, bet gatavojamies atomziemai.
Cik viss ir pazīstami!
No otras puses- cik patīkami ir būt paēdušam neizejot 3 nedēļas no mājas ;)
15th-Aug-2011 09:55 pm
nu, zini, man gandriiz vai atomziema bija pagaajushaa - laukos biju ziemassveetkos un peec tam tikai uz lieldienaam. izvilku no saldeetavaam daudz viskautkaa ;) un arii no plauktiem konservus patukshoju.. taa ka - pieredze pagaajushajaa gadaa jau ir, shogad gatavojos veel pamatiigaak :D a ja nu viss notiek tieshi taapat? :)
bet vispaar - savs ir un paliek savs :)
15th-Aug-2011 09:57 pm
zaudējam ticību valstij....
Es jau ar par to... ;)
15th-Aug-2011 09:59 pm
:D nu, tas arii :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:22 pm GMT.