smth
 
12th-Aug-2011 03:37 pm
nekur negribu braukt.
vnk negribu.
un negribu nevienu satikt.
bet esmu apsoliijusi.
buus vien jaabrauc.
the besis.
Comments 
12th-Aug-2011 03:54 pm
nu, es tieshaam ceru uz to, ka buushana prom no maajaam/ierastaas vides kaut nedaudz izsitiis no "domaam-pa-rinjkji-vien".

paldies Tev! tieshaam no sirds paldies!
12th-Aug-2011 04:04 pm
kāds tur paldies - tikai pašsaprotama lieta.. :*
es tiešām saprotu, kā jūties - visļaunākais, ko sev tagad izdarīt - ir meklēt vainu sevī, analizēt un visu laiku domāt... lai nosēžas vispirms duļķi - tad ūdentiņš būs dzidrāks... neko neēd tik karstu, kā vāra - jāļauj zupai atdzist :*

Izvēdini galvu - samet automaģī daudz sevmīļus muzonus, lai ceļš vienam nav tik apnicīgs (es ieteiktu Rammstein ;D vai ko tml. - tā lai var izdziedāties un iztrakoties līdz) - un tin makšķeri no Rīgas - tavi mīļie jau ir nolgojušies :)
12th-Aug-2011 04:10 pm
nu, šobrīd tieši tā arī mēģinu - nestrebt. cenšos saprast, vai man vnk uz īso sagājis, vai tiešām problēma ir tik liela, kā šobrīd uzzīmējusi esmu. bet to jau laiks saliek pie vietas - vnk jāļauj visam norimt. un jātiek pāri savam pārsakāpinājumam, kad viss nebūs sabiezinātos toņos.

nu, mūzika man jau ir salādēta - veseli divi flashi + kaudze ar diskiem :) tā ka ar to viss būs labi.
12th-Aug-2011 04:25 pm
jap - maģis ar flešku ir dikten laba lieta - ikdienā izbaudu :)

uz īso tev vai nē - to šobrīd nevajag domāt, kamēr vēl viss tik karsts... atstāj malā, lai atdziest - zin' es sevi ieprogrammēju kaut kad: tādos brīžos vadīties pēc Skārletas principa - Padomāšu par to rīt! (tjip: šobrīd tapat neko mainīt nevaru - nav jēga sevi nogruzīt un noslogot ar domāšanu par situāciju - padomāšu par to vēlāk un punkts ;)
12th-Aug-2011 04:28 pm
nu, jaa. taa jau ir pareizaak. bet zin, kaa ir - gribas jau visu un uzreiz - taa teikt, lai viss atrisinaas viens un divi, un nav lieki jaapiepuul galva, un jau uzreiz dziivo jaunu, skaistu dziivi :> taa teikt - paarlekt virknei posmu, kuri logjiski shaadaa situaacijaa ir.
ak, nepacietiiba, tu lielaa cilveeku nelaime :>
12th-Aug-2011 04:33 pm
manšķiet mūsdienās cilvēki par strauju grib: visu un tagad un uzreiz - un cieš iekšējais miers, izpaliek chill sajūta dzīvi baudot un tml. viss vienā ātrā skrējienā...
nav vērts - padomā par to visu pirmdien (tās pāris dienas NEKO nemainīs) un atslēdz sevi tagad, no šī brīža, salutini sevi un izbaudi :)
12th-Aug-2011 04:38 pm
tas nu gan - pieradushi pie aatraas skrieshanas, taapeec arii visu uzreiz grib :>
bet nu jaa-shobriid jau paaris dienas meegjinu mazaak domaat par to visu. vismaz punjkju-asaru stadija tiek kontroleeta. uznaak, uznaak veel pa briidi, kad saak domaat, bet tas ir krietni retaak, nekaa pirmajaas dienaas, kad punjkjis-asara bija riktiigs draugs. vnk censhos uzmaniibu paarsleegt uz citaam lietaam. jo taa ir veseliigaak. gruuti jau ir, tomeer censhos..
12th-Aug-2011 04:57 pm
puņķi un asaras neko nemainīs...
atpūtini raudamo orgānu pāris dienas - atslēdz sevi un izbaudi un padomā par visu pirmdien (ja vēl ir luste vispār ;) )

viss būs labi - taisni tā, kā TEV paredzēts - nekas nenotiek bez iemesla :)
būs labi un turies!
12th-Aug-2011 05:01 pm
nu, es parasti tieshi to pashu saku, viss notiek tieshi taa, kaa tam jaanotiek. un, ja nu tas notiek ar mani, taatad kaut kas no taa visa ir jaaiemaacaas. galvenais - pareizi saprast, kas ir jaaiemaacaas :>
12th-Aug-2011 05:21 pm
galvenais nemēģināt to saprast tagad un uzreiz - lai pats nāk ;)
izvēdini galvu meitēn - saprašana pati atnāks - tad, kad tev būs paredzēts saprast ;) nemoki sevi lieki :*

This page was loaded Oct 10th 2024, 3:14 pm GMT.