smth
Commenting To 
20th-Jul-2011 09:54 am
nedaudz pamainiiju marshrutu un pamaniiju visaadas citaadas lietas.
pirmaa bija kaada sieviete smuki baltaa bluuziitee un sarkanos svaarkos ar sarkanu sominju paari plecam. saakumaa nesapratu, ko vinja kjimereejas un iet galvu nolaidusi..bet pienaakot tuvaak - paarsteigums! vinja tamboree! :) un te nu man iekshaa nostraadaaja - jaavelk dzijas araa un jaasaak kjimereeties arii pashai! :) parasti shii rokdarbu atgrieshanaas tieshi notiek juulija beigaas un augusta saakumaa. virkne lietu tieshi uztapushas shajaa laikaa ;)
peec tam pamaniiju, ka ielaas, kur agraak nav maniita vaniljas smarzha (taatad - kaadas konditorejas tuvums), shaada ir paraadijusies :) no riita shii kuuku smarzha liek smaidiit. agraak diezgan regulaari kaaja pasliideeja uz kuukaam agros riitos, bet peedeejaa laikaa pietiek ar sho smarzhu. domaas iekozhos siltajaas, smarzhiigajaas maiziites un viss :) nee, nav taa, ka baisi izvairiitos no maiziitem. bet kaut kaa taa sanaak, ka pajautaaju sev - vai tieshaam gribu? un atbilde ir - nee.
un veel shiis dienas priecinjsh ir cilveeki, kas izveelas tik patiikamas smarzhas.. vinji iet tev garaam un liidzi vinjiem naak taaaads patiikams smarzhas maakonis! :) liek smaidiit ;)
shiis dienas neparastais priecinjsh pasta kastee. atklaatne no niiderlandes. it kaa jau esmu rakstiijusi, ka negribu handmade atklaatnes. bet shoreiz taadu sanjeemu. bet shii, atshkjiriibaa no ieprieksheejaam, man pat tiiri labi patiik. meiteens taisa 3d atklaatniites. pietiekami gaumiigaas kraasaas un arii bildiite kopumaa ir ok. lai gan tomeer joprojaam palikshu pie viedoklja - negribas pashtaisiitaas atklaatnes :)
liiga atstiepa faberlic katalogu. buus izklaide pusdienslaikaa ;) vispaar pie sevis iesmeeju - tagad visaadi katalogi mums te apkaart kliist ;) tikko baldones duunju katalogu meitenes iestiepa, tagad faberlic :) bet vispaar, vakar ieluukojot savaa vannas istabas skapiitii, secinaaju, ka man ir riktiigs mistrojums. shis tas ir no veikaliem, shis tas ir no dazhaadiem katalogiem, shis tas ir pavisam zalji bez jebkaadiem parabeeniem, bez testeeshanas uz dziivniecinjiem utt., shis tas ir bez shiim visaam ziimiiteem ;) nespeeju paariet uz vienu vai otru veidu pilniibaa - lietoju to, kas patiik.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 9:16 am GMT.