smth
 
5th-Jul-2011 12:32 pm
vakar bija putnu diena. mezhaa no riita, kad lasiiju ogas, peekshnji vienaa briidii izspurdza putns caur rokaam. nobijos nedaudz, jo nepierasti, ka no suunaam putni izlido. tad veeriigaak paskatiijos - maza alinja pie koka sakneem un smiltinjaas seshas viegli bruunaljas olinjas smukaas rindinjaas saliktas. pirmaa domaa, protams, zheel, ka nav fotoaparaats.:) bet otraa-fiksi lasi lielaas ogas un tinies prom, lai putns var atgriezties pereet.
vakaraa savukaart, kad ar teeti gaajaam pakalj goviim, veerojaam staarkjus. jaunie jau saak spaarnus vingrinaat. teetis peec tam staastiija par saviem noveerojumiem, kas un kaa notiek ar to jauno staarkju lidoshanu. nu, jaa - cik gadus jau regulaari ejam garaam uudens tornim - no riita uz ganiem ar goviim, tad pa dienu parsiet un padzirdiit, bet vakaraa - vest maajaas. tad jau sanaak krietni noveerot, kas tad un kaa notiek.
bet shis riits naacis ar jaunumiem maajaas. kameer es leenaa garaa posos pie vecaakiem, vinjiem kuutii jauns iemiitnieks - mazs telinjsh. lai gan neesot nekaads mazais ;) tas tikai manaa, pilseetas nedaudz sabojaatajaa, izpratnee ir mazinjsh. triis stipri viiri dabuuja to vilkt aaraa. bet vienalga - mazinjsh :)
veel par zveeriem runaajot - duksiitis ir atgriezies :) vakar vakaraa sagaidiija mani maajaas, visur liidzi staigaa un vakaraa, pa nakti un no riita pa gultu dziivojas :) seko liidzi :)) shitaadu duksiiti es paziistu ;)) maneejais! :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:22 pm GMT.