smth
 
2nd-Jul-2011 08:43 pm
shii diena ogu un aarstnieciibas augu ziimee. no riita aizlaidaam liidz tirgum apskatiit mezha zemenes. 2.5 litraa. tomeer panjeemaam seshus litrus, lai ziemaa ir priecinjsh :) mellenes 2-2,50 litraa. bet man iestaajaas stadija - negribu tirguu, labaak sazvanu savu pastaaviigo ogu piegaadaataaju un panjemu no vinjas svaigi salasiitaas. sazvaniijaam un sarunaajaam 10 litrus. pa tiem pashiem diviem latiem. toties man ir miers, jo zinu, ka sanjemu pirmaa svaiguma ogas, kas nav jau paaris reizes pa rokaam njackaatas. salasiitas un viss. taa ka tagad jaabgaida, kad atnaaks mani 10 litri mellenju :)
iesmeeju, kaa vieteejie puishi tirguu meegjinaaja achukus uztaisiit :D paarsmeejos bez gala un malas :D
peec tam maajaas eerkshkjogas un kjirshi. krietni vien saldeetava piepildiijaas. buus ziemaa, ko izvilkt :)
peec tam, kameer mamma skatiijaas sienu, tikmeer es pa pljavu ar naziiti rokaa. it kaa jau bija plaanots tikai liepziedus savaakt, bet pljava mani pavedinaaja - taa smarzhoja, taa smarzhoja, ka beigaas savaacu nedaudz ir sarkano aabolinju, i raspodinjus atkal, i pelashkjus, i asinszaali, i bruungalviiti. liepziedus grozinju arii pieshkjinu. un mamma veel viigriezes nogrieza un baldriaanja sakni izraava. mashiina taa piesmarzhoja :) taa ka netiishaam sanaaca atkal savaakties sho to. shogad gan tieshaam mazaak visu lasaam - pagaajushaa gada kraajumi veel buus jaaizmanto. tiesa, zinu, ko veel noteikti gribu - auzas. vienu pljavu noskatiiju, kur varees savaakt taas - nav miglota, nav tieshaa celja tuvumaa. un veel pamaniiju, ka pie vecaasmammas maajas ir korintes. buus taas arii jaasavaac.
bet vispaar - aizvien vairaak aizeju prom no pilseetas dziives. aizvien vairak patiik shis miers un klusums, un absoluuti nesteidziigaa dziive.
Comments 
2nd-Jul-2011 10:02 pm
nu jaa - uztaisa rauga miiiklu un tad izliek atlaidinaatu eerkshkjogu kaartu un virsuu biezpiena masu un sanaak suliiga biezpienplaatsmaize :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:25 pm GMT.